Zaznamki

War of Empires

Alternativna imena: War of Empires

War of Empires na spletu - je brezplačna spletna igra, brskalnik, ki je že pridobil veliko oboževalcev. War of Empires Online igre ima veliko grafike in zanimivo parcelo. Ta igra vam ponuja, da gradijo svoj imperij, preživljanja civilizacijo skozi veliko vojn za svetovno prevlado! War of Empires spletne igre so na voljo na vsakem brskalnika in ne potrebuje namestitve v igri stranko.

Za vstop v igro zahtevajo registracijske vojni Empires: izberite na glavni strežnik stran igre (Gladiator, Liu Bay, Megion Ankela, in kmalu se bo odprla še eno - Vallat), nato kliknite na gumb "Registracija", V odprti tip okna v e-pošti, vnesite geslo in pritisnite "Play". Preden odprete novo stran, kjer boste morali izbrati dirko Rima, Kitajske, Perzije in Egipta. Po izbiri dirki, naslednja stran, izberete lastne slike, spol, ime vašega junakovega in ime mesta in mesto na svetovnem zemljevidu po vašem mestu. Kliknite na "Prijava v igri" in da je Register v igri War of Empires konča.

Vsak junak je Znanja so posebne sposobnosti, ki se uporabljajo v boju. Vsego16 Sposobnost in jih lahko razdelimo v štiri glavne skupine: moč (povečuje hitrost napada in poškodb), Leadership (povečuje število enot), Agility (to ima vpliv na varstvo in življenja) in um (povečuje moč in škodo). Vse te sposobnosti lahko črpamo s pomočjo ravni kratki igre, oblačila in različne elixirs.

Stvari, ki jih boste potrebovali za igro, ki jo lahko dobite za misijo, za zmago na Danskem in medalj, pridobljenih v Areni. V igri obstajajo viri, kot so rude in dragulji, s katerimi si lahko izboljšate svoje stvari.

Game War of Empires spletni igri ima tri glavne lokacije: svoje mesto, Igralni svet in District. Vsaka lokacija ima svoje značilnosti ...

Game War of Empires razvinut pomoč ali izboljšanje strateškega razmišljanja, ki je uporabno tudi v resničnem življenju.

Bo igrate igre War of Empires Online v vašem mestu, kjer boste izvajali vrsto obveznih misij usposabljanja, da bi lahko hitro biti sposobni razumeti vse vidike igre. Med treningom je priporočljivo, da sledite navodilom. V prihodnosti dokončanje misije lahko pridobijo potrebna sredstva ali nekaj bonusov.

Vsi gostje v igri so razdeljene na osnovno in Daily razvoj. Pri izbiri službo, vas bo program vodil po svoji vsebini, saj ima vsaka misija svoj opis, cilj, smernice o izvajanju in, seveda, nagrado!

Igrajte spletne igre War of Empires, ki ste jih usmerjati ne le gospodarskih kazalcev, ampak tudi religijo in vojaško moč, saj vplivajo tudi nadaljnji razvoj.

Igra ima pet obdobij, ki lahko spremenijo potek tekme. Ta: Wild era vek fevdalizem, srednjeveški in Empire.

Wild era - era se začne s to igro, ki jo lahko gradijo svoje prve stavbe;

Shadow ero - v tem obdobju, lahko gradijo na trg, Sanctuary, templji, streljanje, obrambnega štaba, vrata in ograje, in celo najem lokostrelci

Fevdalizem - v tem obdobju, lahko gradijo mestno hišo, stabilna, poštene, pa tudi najeti konjeniki

Srednji vek - v tem obdobju, lahko zgraditi šolo junake, Arsenal, najem Ballista in katapultov (to so vojne stroji)

Empire - v tem obdobju, lahko zgradiš trdnjavo, kot tudi najem posebne enote.

Napredek v vsaki novi dobi je težje kot prejšnje.

Igraj War of Empires je možno z dražbo, ki vam omogoča, da kupujejo in prodajajo različne artefakte, spretnosti in vsemi drugimi akterji.

V vojni Empires lahko igrajo, boj v PvP-bitkah z drugimi igralci. Tukaj je nekaj možnosti za bitko: Attack (lahko storite zaseg tujih taborih), Rop (lahko naredite krajo sredstev in zlata od drugih igralcev) in Intercept (tukaj lahko ujamete na junake drugih akterjev na svetovni zemljevid). Poleg teh PvP-bitk, lahko še vedno boriti s pošastmi.

Igra ima več Chat, Mail, forum, in Loterija. In to ni omejitev. ... Če želite izvedeti več o igri War registracije Empires bo odprl pred vami vratnega krila vse možnosti te igre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more