Zaznamki

Tribal vojna

Alternativna imena: Vojne plemen

Vojne plemen: Vojna plemen na spletu - je spletna igra, ki vas popelje v srednjem veku. Igraj Vojna plemen je tudi na računalniku v pisarni je možno, saj minimalne zahteve računalniški potrebna za zagon igre: operacijskega sistema Windows 98/ME/2000/XP/Vista / Seven Procesor Intel Pentium III 800 MHz RAM 256 Mb in 64 videlkarta MB.

Pridružite pri plemenskih vojnah igre: Vojne plemen ne zahteva nobenih dodatnih program skoči in zelo enostavna. Pridružite Vojne plemen: Vojne plemen prosi za vzdevek - specifično ime igre, geslo in e-poštni naslov. Registrirate se lahko na kateri koli od 18 igralnih svetov pa preučuje značilnosti Tribal Wars: Vojne plemen na spletu registracija priporočam izkušene igralce, da se pridružijo v priljubljenem svetu samo, če želite, da temeljito preuči značilnosti igre. Dohitijo s sosedi v razvoju še vedno ne uspe, in majhna vasica ne bo pritegnila že v gradnji imperija. Kasneje se lahko igrate v nov svet tam zunaj in postala suveren vladar. Račun v kateremkoli od svetovno je veljavna v vseh drugih svetovi, vendar v vsakem svetu ni mogoče imeti več kot en račun.

Online igra Vojna plemen: Vojna se začne s plemeni, vam daje majhno naselje, ki je najprej treba nekako lepo, imenovan (ime lahko spremenite v mestno hišo) in razvoj. Da bi to naredili morate virov

- Proizvedeno v žagarski les,

- Clay Pit daje gline

- Mine - metal.

Večja stavba, več virov proizvaja. Zato je v prvih dneh boste morali rudniških virov. Da pohlepni sosedje niso mogli sprejeti sad tvojega porodov, lahko sredstva, skrita v vlogi predpomnilnika, ki je odvisna od njegove ravni. Tudi po naselju lahko gradite nezavzetno steno.

Ko omogočajo igro Vojna plemen: Vojna plemen na spletu, morate takoj pripraviti vojakov. In potem lahko začnete ropal majhne ali zapuščenih vaseh, s čimer se poveča ponudbo virov in pospeševanje njegovega razvoja. Če se še ne more niti oropal niti braniti, in vaš sosed je očitno pripravlja na vojno, lahko poskusite, da mu napiše diplomatsko pismo. Ko ste malo močnejši, lahko začnete iskati podobno mislečih zaveznikov, s katerimi boste razvili svoje pleme za obrambo in napad.

Vojne plemen: Tribal Wars online igra omogoča čudovit grafični pregled njegove vasi in lastniki premium račun, poleg običajnih medijev more prejeti več, na primer, čas, v katerem je izpolnil skladišče.

Ko si v igri Vojna plemen: Vojna plemen na spletu, potem boste lahko izbirali med 13 vrst enot, vsaka enota ima svoj namen. Na primer, lahko skavt raziskati, kaj se dogaja pri sosedu in koliko svojih sredstev, in s pomočjo plemiči lahko zajame tudi druge kraje v celoti, jih povezuje s svojo lastnino. Vsi ostali vojaki imajo tudi svoje posebne sposobnosti, ki jih je treba dobro preučiti pred začetkom boriti.

Igrajte spletne igre Vojna plemen: Vojna plemen - je priložnost, da postane vodja njegovega plemena, ali pa starejši, ki ima pravico, da sprejme nove člane v plemenu, kot tudi pisanje pisem igralcem svojega plemena in izvajati diplomatske odnose s sosedi . Da igrajo spletne igre Vojna plemen: Vojna plemen, ne smemo pozabiti, da je ta ekipa igra, zato pick up pleme za okus izjemno pomembno. Če ste vi ali katerikoli eno pleme ne bo ali podobno, si lahko ustvarite svoje pleme. Uspešno igrajo Vojne plemen: Vojna plemen lahko aktivno ukvarjajo s trgovino - da trgovinske dogovore sosede in dati na trg svoje presežne vire. Ta funkcija vam omogoča tudi pošiljanje pomoči virov prijatelju ali dodelitev sredstev za svoje vasi.

V Tribal Wars: Vojne plemen igrajo - edinstveno priložnost za gospoda majhni vasici, da postane vladar sveta!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more