Zaznamki

Reign of Fire

Alternativna imena: Reign of Fire

Reign of Fire Online - večigralsko spletno igro brezplačno, je v strateškem žanra. Narejen je, mimogrede, online igre Reign of Fire domišljije in na splošno je - strategija, ki temelji na vrsti, v kateri po določenem času je vsak znak dana priložnost, da se podobno. Glavni cilj igre - ustvariti in razvijati pokrajini močne države.

Pridružite se v igri Reign of Fire je zelo preprosta in ne zahteva veliko napora. Vse, kar potrebujete, da začnete igrati igre na spletu Power of Fire - je, da vnesete ime in geslo igro. Pravzaprav bo ta registracija Fire organ izvesti.

Od samega začetka, je v vaših rokah, v eni velikosti provinc hektarjev, za razvoj katerega je odvisna samo od vas. Povečajo svoje deleže, ki jih lahko s pomočjo dveh metod: ognjem in mečem ali s pomočjo karizmo, prepričevanjem in diplomatske sposobnosti. Reign of Fire spletno igro, ki zahteva zelo resno koncentracijo, če pa še vedno poslušali in zasvojen z igranjem, če boste doživeli poseben čar magije, ki je prežeta s to igro, potem boste zagotovo dober čas.

Pravzaprav izberete pot silo s povečanjem v vašem province, morate razumeti metodologijo tak sestavni del igranja, kot izjava vojnega prava. Potem ko je zmagal v vojni sovražnik pokrajini poteka popolnoma pod vašim nadzorom. Pametna poteza z razvijalci strorony je sposobnost, da se v vojnem stanju s samo dvema sovražniki naenkrat. Od objave si predsotavlyaetsya majice štiri ure, da se pripravijo na boj. Na področjih, ki ste jih ujeli, jo lahko namestite več vrst nadzora: monarhija, republika, demokracija, komunizem diktatura, tiranija ali teokracije! Reign of Fire igre je bistveno drugačen od drugih izdelkov, ki jih prodajajo veliko različnih zgradb, enot in druge dobrote, tako potrebnih sofisticiranih igralci računalniških iger-sladokusce. Še vedno pa je igra ustvarjalci storil brez malo truda v razvoj vaše stanje postalo res zanimivo.

Glavni kazalec kakovosti razvoja vaši državi je velikost in moč svoje vojske. Bojnih znakov v igri, mimogrede, si nor ogromno količino: konjenica, pehota, katapulti, obleganje stolpi in celo zmaji. Igrajte igro na spletu moč Fire ljubezen vse ljubitelje vojaških taktike in strategije, in samo ljudje zabavajo na izdajalski zmag v brutalnih krvavih bitk.

Zajeto svoje ozemlje, se bodo sčasoma razvijala, pridobivala lastnih vojašnice, kasarne, ki bodo usposobljeni čarovnika in pehota, trge, ki so ključnega pomena za gospodarski razvoj. Tower čarovniki in rudnikov, ki so privedle do velike rudarske proizvodnje vire, je tudi zelo pomembno za vsakogar, ki želi njegova država harmonično razviti.

Vsak objekt ima svojo ceno, ki se meri v zlatnikov in določeno količino surovin. Ali ni treba diskontirati strategijo za potezna, kar pomeni, da se je pomen gradnje je odvisna od števila potez, za katere bo zgrajena. Vendar pa lahko uredijo razmere, vse, kar potrebujete - kako zaposliti več delavcev, nato pa čas za izgradnjo vaše stavbe občutno nižje.

V takšni igri Fire organ bo prijetno in zanimivo za vse tiste, ki radi neznan, saj magic - to je tisto, kar v vesolju žive igre.

Ena od značilnosti igre - posebne potrošno blago, navedeno v čarovniški svet Magimatami. Odprejo dostop do različnih bonusov prijetno igralca, tako vojaške in industrijske.

Magee - so glavni liki v igri. Na njihovo stopnjo razvoja in kollichestva odvisna usoda vaše inteligence kampanj sabbotazh vojsko sovražnika in strašno uničenje velikega zmaja in uničiti svoje zgradbe antagoniste.

Fire Power Play kot vsakogar, ki je kot otrok vedno sanjal o čarobnih dogodivščin, in če še vedno klical in neraziskano dal ti verjameš v pravljice in to dobro, bo zmagal - registracijo in izkažejo kaj ste sposobni postati Lord of Fire!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more