Zaznamki

Virtonomics

Alternativna imena: Virtonomica

Virtonomics Online - edinstvena oblika prost brskalnik večigralsko spletno igro, katere izvajanje nima analogi na internetu. Na splošno, spletne igre Virtonomics - gospodarsko simulator obsežno. V tej spletni igri komunikacijo in sodelovanje med seboj milijone članov iz vsega sveta.

Pridružite se v igri Virtonomics Ne traja dolgo in je samo nujen pogoj, da se začnete igrati igro Virtonomics spletu. Za registracijo, boste morali odločiti o virtualni državi, v kateri boste igrali in vpišite svoj e-poštni naslov. Pravzaprav, ko ste prišli na e-mail obvestila, da je registracija Virtonomics končana, lahko varno začnete igro. Z izbiro državo, je treba obravnavati zelo previdno, saj bo postala virtualni dom gaming svetu.

Virtonomics online igre, ni zahtevna za geografsko lokacijo ali starosti in družbenih dejavnikov igrakov in predvajanje je lahko vsakdo, ki ljubi, ne le razburljivo, je pa zato v gibanju Bashers igre, upanje.

Na splošno igra stranka - je mesto, okoli katerega se vrti celo igranja. Prav vsi domačini živijo in virtualni svet Virtonomics. Igra simulira kvalitativno določenih gospodarskih procesov in operacij, ki se pojavljajo v vsakdanjem življenju v večini večjih podjetij, in včasih celo v državnem aparatu. Igranje je pogojno razdeljen na več sektorjev dejavnosti: trgovina, industrija, bančništvo, znanost in borzo. Poleg teh industrij, Igra je na voljo še nekaj drugih, v katerih boste lahko znajdete začeli igrati Virtonomics.

Je Virtonomics online igra zgrajeni tako, da sta vaš ukaz nekateri objekti: trgovine, delniški skladi, družbe ali podjetja, na nek način sodeluje pri poslovnih procesih. Po svoji presoji, lahko zaposlujejo delavce v podjetju, določiti njihove plače in zagotoviti, da, kolikor je produktivno in učinkovito delujejo, upravljanje zaloge potrebnih surovin za vaše podjetje, je vedno prinaša dobička. Na voljo vam je tudi sposobnost, da nadzor nad zunanjo finančno politiko. Lahko osebno določitev cen proizvodov, sproščenih. Virtonomics predvajanje, ki je skoraj nikoli pnevmatik izkazal kot odlično gospodarsko simulatorju in dobro teoretično in praktično osnovo za tiste, ki so vedno sanjali, da naredite svoj posel, ampak tudi neguje svoj denar, da jih tvegati začenjajo študij poslovnega upravljanja. Vidno zadovoljen z možnostjo prodaje v podjetju z drugimi igralci.

Samo tako se je zgodilo, da je v poslovnem svetu od konkurence ne gre nikamor. Soočenje na tem področju pojavlja metode nadzora trga blaga, blago, prodano in vrednostne papirje. Seveda, so razvijalci ni prizanesla strani in različne transakcije, pogodbe in zavezništva so odlično orodje za razvoj vaše poslovne sobstvennogoo. Kaj je res nič reči, poudarek na socialno komponento v igri ni bila zaman, in izplačalo se je.

Dolžina v Virtonomics preračunane vsak večer in en običajen dan čas za letenje cel teden igra. Zato je vsak teden na trgih spremeniti tiste ali drugih finančnih kazalcev, cene skok, borzne tečaje vedno iti gor ali pade dol dramatično, skladišča, napolnjene z novimi viri in vaše poslovanje prinaša si si zaslužil prihodka. Dve besedi, življenje zavre. Vsakič, ko te spremembe lahko vplivajo na določene parametre svojega poslovanja, kar posledično vplivajo na uspešnost, ki so izračunane na koncu naslednjo tekmo tedna.

Načeloma je no-brainer, da je denar - glavna valuta in primarni vir v igri. Jih lahko porabili za razvoj obstoječih podjetij, nove gradnje, proizvodnih zalog in še veliko več.

Skratka, moram reči, da igrajo online igre Virtonomics vredno vsem, ki vidi alternativnega pisarniškega suženjstvo in duše sanje o lastnem primeru. Registrirajte se in negovati resnično svetovno znano podjetje! Vrtoglavo poslovnim svetom in veliko denarja čaka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more