Zaznamki

VirCities

Alternativna imena: VirCities

VirCities na spletu - brezplačno brskalnik temelji multiplayer igre, ki simulira življenje državljanov. Vam bo pojavil v vlogi neke značaja prebivalcev mesta in bo razvil in obvladati poseben poklic, da neposredno sodeluje v politiki in poskušali narediti vse, kar je možno na domačen cvetel. Boste našli obkrožena z različnimi ljudmi, od katerih so zdravniki, gospodarstveniki in navadnih delavcev in politikov. VirCities play ni v stiku z njimi, je nemogoče. Med igranjem bodo razmere, v katerih je en ali drug način, se morajo ukvarjati z drugimi prebivalci metropole. Na primer, včasih potrebujem nekoga za pomoč, recimo, neusmiljeno glavobol in nujno potrebujejo k zdravniku - to je problem in ne odloči sam. Ali imate kakšna vprašanja o, zakaj ne prositi za nasvet delavca? Pri tem je treba povedati, da tekma pomeni VirCities družbeno aktiven življenjski slog in se samotar ne deluje. Poleg gaming interakcijo, igralci so sposobni komunicirati med seboj s pomočjo klepeta. Torej, kot lahko vidite, osamljenosti tukaj in ne smrdi! Pridružite se nam najti zanesljive prijatelje, začeli hoditi obremenjujoča in samo zabavali z zanimivimi igrami!

Brez play VirCities lahko kdorkoli. Poleg tega projekt je res cenovno in ne šokira uporabnikom visoke sistemske zahteve. Igra je zelo primerna za računalnika, povezanega povprečno konfiguracijo, in, seveda, prisotnost enega od sodobnih brskalnikov. Postal novi prebivališče bo VirCities registracijo. Proces ustvarjanja računa je, kot sledi: vnesite vzdevek, glede na e-poštni naslov, geslo in potrdite premišljena na naslednjo vrstico določa na tla, kakor tudi na želeno mesto, izbran avatar, je predstavil vzdevek vas vabi, da igralca (če je na voljo) in zapišemo kodo iz slike. Končno si mora potrditi, da se strinjate uporabnik sporazum in nato kliknite "Prijava v mestu."

Med registracijo, izberete enega od petih mestih. Ponujala takšne mest, kot Moskvi, Londonu, New Yorku, Peking in Tokio. Pojavljajo v izbranem mestu, kot začetnik, boste morali živeti v študentski sobi, ki jo zagotavljajo. In na začetku vrečke lahko dobili nekaj denarja za preživetje prvič. Moraš se naučiti in razumeti, kaj je tisto. Priporočljivo je, da začnete s preprostimi gostje, ki so izdelani posebej za novince. Mimogrede, delo odneha in to vam pove tudi, če kaj ni jasno.

Bolj ali manj master, druga stvar, ki jo morate storiti - je, da bi našli zaposlitev. Nujna za obstoj drugega vira dohodka po prvi porabe denarja, se boste znašli v slepi ulici. Lik, ki nenehno potrebujejo za nakup nekaj stvari, hrana. Poklic lahko izberete po vaših željah. Potem boste morali, da razvijejo svoje sposobnosti in rastejo v strokovnem smislu. Koliko ur na dan, da bo delo sami rešiti. Ampak ne pozabite, da bo junak zagotovo potrebovali vsaj nekaj ur spanja, ali pa v tekmi za bogastvo, to šele pade dol od utrujenosti, ki se kopiči v koraku s obračunane plače. Sčasoma, boste prihranili dovolj denarja, da odprete svoje podjetje in ne bo več treba delati za nekoga drugega. Morala bi reči, da je uporabnik v tej smeri glede na svobodo izbire. Želite odpre proizvodni obrat, ki ga želite - Laboratorij za raziskave, hočeš - trgovina za sredstva obdelave ali proizvodnem obratu za zelo virov in tako § Za začetek poslovanja, potrebujete licenco in biti sposoben kupiti z lastnimi prihranki.

Jasno je, da se boste igrali VirCities, ki se osredotoča svojo pozornost ne le na delovnih mestih. Tako boste lahko, če želite, da obiščete posebno bazo in sodelovati v bojih. To pomaga veliko za pobeg od vsakdanjih skrbi. Boj proti sistem vključuje bori z nezaželeno in drugih akterjev (z njihovim soglasjem). Tam je bitka v samodejnem načinu. Uspeh je odvisen od parametrov, ki je obogateno z bodisi junaka, kot tudi orožje znamke.

Zanimiv način v svetu iger na srečo, je politični sistem. Na čelu mesta vstane. Odgovoren je za upravljanje javnih podjetij, ki se nahajajo v mestu, in ponujajo različne zakone, ki so nato razpravljali na sestanku takih resnih ljudi kot svetovalci. Svet odloča z glasovanjem, ali da ne zamudite drugega prava. Vsi prebivalci mestne lahko sodelujejo v političnem življenju in vplivajo na usodo mesta posebej. Konec koncev, vsak mesec glas, kar je povzročilo ukrepov in izvoljenih svetnikov. Morala bi reči, da ni nobenih omejitev in lahko vodijo vsakega državljana. Torej, če je taka želja, lahko premaknete v politiki.

Igra ima veliko različnih elementov. Igra je res nasičenih in fascinantno! In bolje, če ste namesto da bi prebral o značilnostih projekta na lastne izkušnje bodo cenili svoje prednosti. Verjemite mi, da boste veseli, - ni ravno obrnjen razočaranje! Dobro razpoloženje in veliko sreče pri vseh vaših prizadevanjih!