Zaznamki

Vojna klanov Vikingov

Alternativna imena: Vojna klanov Vikingi

Game vojne Vikings Clan v računalniku gredo svojo pot bojevniki

Plarium redno razveseljuje ljubitelje MMO strategij z novimi igralnimi izdelki. Vojna klanov Vikings je izšla leta 2015. , in od takrat samo poviša lestvico priljubljenosti zahvaljujoč rednim posodobitvam. Igra je bila razvita kot mobilna aplikacija, v kateri so se lahko igralci z vsega sveta združili v klance Viking in se izrekli proti sovražnikom.

Predlagani načrt je zelo dinamičen in raznolik. Povedati je treba tudi, da lahko vojno Vikinških klanov na svoj računalnik brezplačno prenesete in razvijete svojo zgodbo. Vendar pa je skupaj s tem zagotovljena finančna komponenta, ko so na voljo sredstva, artefakti in črpanje za pospešeno promocijo in razvoj. Unovčevanje je kot sistem za brezplačno igranje, vendar je ponudba za vložitev resničnega denarja mogoče izključiti v nastavitvah.

Glavna naloga igralcev je prevzeti mesto Moči, ki se nahaja v osrednjem delu katerega koli kraljestva. To je mogoče le kot del vašega klana.

Vodja klana, ki mu je to uspelo, postane kralj kraljestva z zajetim Krajom moči in lahko vsakemu od podrejenih dodeli enega od 16 predvidenih naslovov. Ko je postal lastnik novega ranga, igralec doživlja ves svoj vpliv, pozitiven in negativen.

Karakteristične lastnosti igre

Druga pomembna podrobnost od leta 2017 je bila priložnost, da si na računalnik naložite vojno klanov Vikings. V tem primeru scenarij in naloge ostanejo enaki:

 • Ustvarite in izboljšajte klane
 • Razvijte svoje mesto z izgradnjo potrebnih objektov Za pridobivanje virov (hrana, minerali, les, kovina)
 • Akumulirajte valuto igre (srebro in zlato)
 • Pump glavnega junaka
 • Sodelujte v bitkah
 • Dosezite vodilni cilj

igralcev postane kosce in klane skupaj z do 100 člani. Vsaka ima edinstveno heraldiko, slogan, ime in hierarhijo:

 • Predstojnik
 • Starejši
 • generali
 • bojevniki
 • Navadni

Vikings Game Clan vojna združuje ljudi z vsega sveta, sama pa je sestavljena iz različnih kraljestev, v katerih živi 45.000 igralcev. Vsak od njih gradi svoje mesto, da se potem lahko prosto giblje po ozemlju svojega rodnega kraljestva. Dovoljeno je celo prenos osebne naselitve v drugo kraljestvo, vendar le enkrat, zato dobro premislite pred usodnim korakom.

Še malo o bitkah

Vsi vedo, kako hudi so Vikingi, ki vse svoje zavestno življenje preživijo v osvajanjih. Temu je namenjena igra Vikings Clan War, čeprav pomemben gospodarski del ni izključen.

Tu se borijo vsi klani in kraljestva. Kot del "klanske bitke" so v areni prisotni predstavniki skupin iz različnih kraljestev, ki merijo moč in spretnosti. Izid bitke je odvisen od tega, kako dobro se črpajo vaši bojevniki. Zmagovalec je nagrajen z bonusom ves teden, novo znanje prihaja s pospešenim tempom, stopnja gradnje in razvoj virov citadele pa se pospeši za 10%.

Tudi igra Viking War of Clans organizira množične kraljeve turnirje. Kraljevine so naključno seznanjene in bitka se začne. Zmagovalec prejme rudnik Gold of the Gods, kjer je pridobivanje plemenitih kovin desetkrat večje kot v klasičnih rudnikih zlata.

Druga igra vojne klana Vikings znotraj klana vam omogoča, da ustvarite napadne čete za napad na sovražnikova mesta. Kot vzajemno pomoč si lahko igralci izmenjujejo vire, koristna znanja in veščine, kar tvori močno zavezništvo med prijateljskimi klani.

 

Vojna vikinških klanov na računalniku