Zaznamki

Vikinška vojna klanov

Alternativna imena: Vikinški klanski vojni

Igra Vikingova vojna klanov (Viking War of Clans) na računalniku.

Viking Igra Klanska vojna bo igralce popeljala v severne dežele, kjer je narava ostra, in samo najmočnejši, najpametnejši in najpogumnejši lahko preživijo. Snežne gore obkrožajo opustošena mesta, ki so preživela od barbarskih napadov, molijo Odinu, da so preživeli še en dan. Vendar ni vse tako žalostno, kot se zdi na prvi pogled, glavna prednost tega naroda je moč uma in poguma. En bojevnik je vreden ducat, glavna stvar je najti modrega vladarja, ki jih bo vodil v boj proti sovražnikom in lahko dvignil gospodarstvo opustošenih mest.

iPlayer Vikings War of Clans je odlična kombinacija strategije za več igralcev in igranje vlog. Uporabniki se bodo lahko izrazili na različne načine - postali urbanisti, razvili gospodarstvo in vzpostavili diplomatske stike ter seveda se preizkusili kot modri poveljniki z nadzorom najmočnejše vojske, ki bo branila novo nastalo državo. V tem svetu je edino pravilo mogoče samo s silo, s podporo pogumnih bojevnikov, da razširijo meje mesta in vzpostavijo zakon v teh ostrih deželah.

Vikingovih dežel naseljuje Yarly, tu vlada kaos in vsak želi dobiti čim več redkih virov in neomejeno moč. Da bi poskušali postati gospodar snežnih dežel in prevzeti nadzor nad bogastvom v igri Vikings War of Clans, je potrebna registracija. Morate ga pregledati samo enkrat, izpolnite vsa polja v ustrezni obliki, in sicer, da dobite vzdevek in pustite e-poštni naslov. Še lažje se prijavite preko računa v eni od družabnih omrežij.

Značilnosti igre Vikings War of Clans.

Po zaključku postopka registracije lahko igralci izberejo junaka, virtualnega vladarja. Lahko je moški in ženski. Vse vrste so zelo značilne, kri v Vikingih teče v njih. Po izbiri, junak pride v posest majhnega poda uničen grad in več preživelih stalnih napadov. Nekoč veliko mesto je uničeno, zgradbe uničene in modri starešine, ki vladajo v tem naselju, so ubili. Glavna naloga igralca je, da obnovi mesto, vzpostavi pridobivanje potrebnih virov in ustvari vojsko. Vsaka stavba je pomembna za razvoj gospodarstva in vojaške moči:

  • Na kmetijah bodo kmetje skrbeli za hrano;
  • Delavci v žagarskem delu, ki izdelujejo desko iz gozda, potrebno za gradnjo;
  • Pri kamnolomih je delo v polnem zamahu, za zanesljivo obrambo so potrebne močne stene;
  • Na kovačnicah ustvarite oklep in oblačila za junaka, v njem lahko postane nepremagljiv;
  • V cure bojevniki; Na svojih posestih se bodo usposabljali v vojaških trikih.

B Vikings War of Clans ni možno igrati na računalniku brez razvoja znanosti in pridobivanja znanja, uporabniki so srečni v tej zadevi, sovražniki ne morejo uničiti zvitkov starešin, njihova modrost pa se lahko obrne na modernega vladarja, če najde čas za proučevanje folij. Še ena značilnost igre je razpoložljivost zemljevidov, vsi 81, ko se razvijajo, od ravni do ravni, se odpira priložnost, da se prenesejo v nove dežele.

Geroi je ločena zgodba, ki jo je mogoče razviti, pridobiti izkušnje in znanje. Več opravljenih nalog, pridobljene bitke in dobra dela za prebivalce in mesto. Višja je moč znaka. Ima zmožnost, da ima celo manjšo vojsko, da ga pripelje do zmage nad najmočnejšim sovražnikom. Višje kot je junak, več predmetov in oklepov, ki jih državljani proizvedejo, dajejo prednost drugim igralcem.

Igranje Vikings War of Clans na PC je veliko lažje, če se pridružite enemu od klanov. Brez zaveznikov ne morete premagati združenih sovražnikov.