Zaznamki

Benečani

Alternativna imena: Veneciancy

Benečani na spletu - nov izdelek znana po svojih spletnih iger podjetja BigPoint. Razvijalci studiu poskuša pripraviti igre, kot na splošno zajema različne zvrsti in kategorije iger, da se zagotovi vse ljubitelje spletnih iger razvitih osnutek kakovost.

Med igrami tam BigPoint kot strateško, vojaško in dinamična in avanture in spletno igro Benečani - sredozemske trgovcev je zgolj gospodarska strategija, ki bo nujno pozivamo vse ljubitelje lagodno in premišljene ekonomske iger.

Registracija Benečani v igri - nujen korak, da bi začeli graditi svoj imperij trgovanje. Kot pri drugih igrah iz BigPoint, Benečani pri registraciji projekta je narejen tako enostavno in hitro. Za začetek igranje igre Benečane spletu imate dve možnosti - bodisi za dokončanje posebno obliko, da ga navedete njihov vzdevek, geslo, se obrnite na e-poštni naslov in dan svojega rojstva ali drugega prijavljeni z računom v socialnem na Facebooku. Glede na to, da je skoraj vsakdo, ki ima dostop do interneta, registrirano v Facebook, bi bila druga možnost je danes zelo primerna za večino, ki želijo igrati igre na spletu Benečane. Če ste se odločili, da ustvarite staromodna, je zanimivo vedeti, da igra zahteva svoj rojstni dan, da bi spodbudili ime Igralec dan, daje posebne bonuse in priložnosti za igre iz BigPoint je stalna praksa. Registracija Benečani v nobenem primeru ne bo trajalo veliko časa in lahko gredo neposredno v igri - online igre Benečani v celoti brskalnik, ki temelji in začeti gradnjo svoje ekonomske kariere ni treba prenesti in namestiti nobene stranke.

Benečani online igra ima veliko svetovno igro z veliko lokacij in priložnosti za razvoj. Na samem začetku, in ga dvignite v majhnem pristaniškem mestu, je igralec preprosto očarala s količino vseh vrst objektov, ki jih lahko obiskali, in različne igralne razpoložljivih virov naloge. Omeniti moramo tudi veliko grafičnega oblikovanja igre - Benečani ima spletu previdno in s pozornostjo do detajlov dobro razvit igre lokacije, ki so lepo poslikane v vsaki stavbi in vsako ikono. Tak odnos do vizualnega oblikovanja resnično postavlja igralec v času srednjeveške Benetkah.

Kaj imaš za sodelovanje v takšnem lepi in polni priložnosti svetu? Ko igra ekonomsko, oziroma, in naloge bodo pomembne - graditi neko stavbo, morate svoje mesto v tej fazi, da bi iz enega pristanišča v drugo določenega izdelka, da bi zaščitili mesto pred napadom roparji ali zmaga tujega poravnavo. Vse naloge so skupaj s tematskimi prizori - ne le, da nosijo predmeta od točke A do točke B, in, na primer, zagotavljajo zaboj drago vino merjenje sosednje mesto, ki zagotavlja njegovo uslugo in dobili možnost trgovanja.

Posebna omemba zasluži razvitega sistema poroke, s katerimi lahko ustvarite povsem svojo dinastijo, ki je lahko tudi presegla bogastva in vpliva celo kraljeve družine. Kot lahko vidite, igra Benečane zanimivo in razburljivo, tak projekt ne more ostati ravnodušen do svojih oboževalcev vseh ekonomskih politik, še posebej, ker se lahko Benečani igrati popolnoma brezplačno.