Zaznamki

Spremenljivka Svetovna

Alternativna imena: Premik Svetovna

Spremenljivi Svetovna na spletu - multiplayer igre v slogu futuristično vojaške strategije.

Online igre Variable Svetovna ne določa posebnih sistemske zahteve za računalnik, tudi z razpoložljivimi mobilne telefone in pametne telefone, vendar težave se lahko pojavijo, ko začnete igro v brskalnik Opera Mini (spletni brskalnik za mobilne naprave).

Pridružite se v igri spremenljivo svetu je precej preprosta - boste morali vnesti želeno prikazno ime, geslo, e-poštni naslov in izberite želeni jezik. Spremenljivka Svetovna ponujajo tudi spletno registracijo, boste samodejno registrira na forumu iger na srečo s tem vzdevkom, kot v igri.

V igri boste morali raziskati neznano planet, in za pridobitev sredstev s pomočjo podatkovnih baz. Spremenljivka Svetovna online igra ima štiri vir

- Metal (proizvaja robotske rudar)

- Nafta (zemeljsko olje proizvaja robot)

- Kremen (kremenčev kolektor)

- Uran (rudarjenje urana robot).

Bodo vsi roboti vaše robot kolektorja. Ko boste igrali igro na spletu Variable World, potem boste imeli možnost, da oblikujemo roboti njihovim potrebam, in jih po potrebi spremeniti. Poleg tega boste sami proizvajajo orožje in oklep, ga varuje, in sicer:

- Kinetic orožje (in kovinski oklep)

- Laserski orožje (ki odražajo oklep)

Plazmo orožje (energija oklep).

Orožje in oklep, kar potrebujete, saj bo drugi igralci si prizadevajo za zajemanje vašo bazo in izberite svoje vire. Za uspešno obrambo in napad, igra Variable Svetovna spletu vam daje priložnost, da predstavijo svoje taktike za početje vseh treh krogih boj. Ta taktika lahko potem pokličete in shranite, da ga občasno uspešno uporabiti, in ga ne ustvarja na novo.

Ti bodo lahko izbirali med tremi vrstami napadov na sovražnika baz

- Capturing

- Poklic

- Nagibanje.

Capture vam omogoča, da vse dobičke iz baze poklica - le 40%, medtem ko je nagibanje, namenjeni za premikanje sovražnika osnove za nekaj celic z možnostjo zavrnitve. Vsi pokali, ki jih prejmete v primeru uspešnega napada, se pretvorijo v denar.

Da bi lahko celo kvote v bitkah bazo lahko napadajo samo eno vojsko, v katerem, poleg tega pa je omejitev teže oklepnikom.

Igrajte igro Spremenljivo World Online dobro, da daje čakalno vrsto svojih podatkovnih baz, lahko greš offline, medtem ko bo vaša zbirka trdo delati. Zgodaj v igri vam bodo dali tri osnove in s povečanjem se bo vaša raven dvignila in sposobnost za obvladovanje večje število baz.

Za bolj uspešni igri boste morali razviti orodja, kot so

- Ekonomija enoto (znanost, tehnologija, trg),

- Block oblikovanje (blok izračun trdnosti, oblikovanje orožje in oklep)

- Promet blok

- Block geologija.

S povečanjem razvoja vsakega bloka na raven, ko boste igrali v spremenljivih svetu, ali pa boste dobili priložnost, da zaslužijo več, ali pa priložnost za izgradnjo boljše roboti, ali hitremu napredovanju proizvajati več sredstev oz.

Na planetih, kjer boste vozite pridobivanja virov, obstaja veliko različnih pokrajin - reke, gore, puščave, gozdovi, mesta, kjer lahko bodisi dobili posebne vrste virov ali konstrukcijskih sklopov za cenejši ceni.

Začnete igro v posebnem prostoru za začetnike, kjer si nihče ne more odvzeti svoje baze. Takoj, ko se počutite sposobni, da v celoti odigrajo Spremenljivo svetu, pridružila Zavezništvu - Zveze do 20 igralcev, ki podpirajo drug drugega.

Spremenljivi Svetovna Register je na voljo v treh strežnikov planetov

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Premik Svet bo odprl oddaljen planet, boste obvladali z uporabo robotov, in razviti svojo taktiko bojevanja.