Zaznamki

Urban Rivals

Alternativna imena: Urban Rivals

Urban Rivals na spletu - je brezplačna spletna igra, brskalnik, ki združuje igralce s celega sveta. Online igre Urban Rivals spada v kategorijo iger s kartami, in je izdelan v stilu stripa, kjer so vsi dogodki odvijajo v igri velikem mestu Clint mesta, ki se nenehno vzdržuje sovražnika klan boji med frakcijami za nadzor celotnega mesta. Igrajte igro Urban Rivals na spletu, lahko v kateremkoli brskalniku (Internet Explorer 6 ne priporočamo! ) In namestite igro stranko - ni potrebe! Prijavite se in začnite igro ...

Registracija mestne tekmece: Če imate račun na Facebooku, se lahko prijavite v igro s tega računa, namesto da se prijavijo na spletni strani. Če ga ne imeti, pritisnite gumb "Registracija in igrajo" v oknu, ki se odpre, lahko izberete slog vaših prvih bojnih palub: Grobo silo (ne pusti nasprotniku nobene možnosti), Slow Death (print nasprotnik sam s svojo vrečo trikov ) Nadzor (spremlja razmere pod nadzorom in delujejo na področju obrambe). Nato izberite državo, vnesite v ustrezna polja e-pošte, uporabniško ime, geslo in določeno kodo. Če želite prejemati novice iz mestne tekmeci, dal kljukico "da" ali "ne". Nato sprejme sporazum s pravili igre in pritisnite gumb "Registracija in igrati." Ob tem Pridružite igro Urban Rivals je končal, ste pripravljeni na igro!

V tem svetla in barvita igri se boste srečali z mladimi in ogrozila neformalni z različnih agresivnih mutantov, s hrabrim policije in nasilnih mafijcem, kot tudi mnoge druge, enako barvita znakov ...

Na začetku igre boste dobili svoje prvo delo - Mission, različnih vrst in težavnostnih stopenj. Za izvajanje misij ste zaslužili točk in nagrad ...

Zagon igro, boste dobili osem kartic z nekaterimi znaki, ki pripadajo različnim klanom. Hkrati sodelujejo v bitki kartico lahko le štiri karte. Vsaka kartica ima svoje posebne značilnosti: Moč in škoda (glavna), sposobnost in nagrade (manjši).

Na začetku bitke, vsak igralec izbere enega po enega iz svojega krova eno kartico in jo vrže v bitko. Imejte v mislih, da je igralec, ki bo izbral svojo kartico za drugo boju, ima to prednost, da se bodo že videli zemljevid svojega nasprotnika in se lahko vrže v bitko močnejšo kartico. Za uspešen boj proti v urbanih Konkurenti spletno igro, mora vsak udeleženec pravilno izbrati ekipo, ki ima obliko kart-znakov. Urban Rivals online igra ponuja priložnost za nakup tako imenovanih zbirateljske kartice znakov (njihovo število se približno 50). S pomočjo teh kartic, bo lažje za zmago bori, ampak da se ti znaki ne bo enostavno, tako da boste morali za godalni up. V urbanih Konkurenti je sodelovalo več kot 600 različnih znakov, ki imajo svoj lasten značaj in spretnosti, ki jih je mogoče razviti in pridobiti nove.

Vse igre znaki so združeni v klanov, ki so v tem trenutku v igri - 22 (podrobno zgodovino teh klanov lahko najdemo v stripih, ki so na voljo na spletni strani).

Igrajte spletne igre Urban Rivals je lahko na več načinov igre. Na primer, kot so: Daily turnirji, ELO, Survivor, Deathmatch. ...

Na začetni stopnji, boste borili z igralci vašo raven (npr. ne kompleks). Potem pa, kot igra napreduje, boste postopoma premakniti na bolj zahtevnih ravneh (kjer boste morali skrbno izbrati taktiko za boj). Ekstremne vrednosti bo na voljo, ko je dosegel velik bar v igri (že obstajajo pravila, strožja).

Za vodenje bitke v urbanih tekmeci, se igrate denar (Clintz) in izkušnje. Zasluženi denar se lahko porabi za nakup novih znakov. V VIP-shop "Boutique", ki jih lahko kupite elite-kartic znakov, ampak za pravi denar.

V mestnih Konkurenti igrati, lahko stopnjuje boj sposobnost njihovih kartic, s pomočjo posebnih tablet - Pillz (na primer tableta krepi bojno sposobnost kartice znakov 2-krat). Na začetku bitke, boste dobili 12 Pillz (ki ga lahko razdelili na voljo med svojimi borci 4) in 12 življenj. Glavni cilj v bitki - sprejeti toliko življenja pred sovražnikom. Kdo živi tam ne bo več, je zmagovalec!

Igraj mestne tekmece lahko del obstoječega ceha ali ustvarite svoje ...

Na splošno velja, igra je zelo zabavna, jo lahko opisali jo dolgo, je bolje, da igrajo vsaj enkrat. Torej, Urban Rivals preverite čaka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more