Zaznamki

Odpraviti

Alternativna imena: Odpraviti

Pretty neverjetno igra Unravel. 02. 2016 To zelo kmalu.

Glavni lik - mucek Jarni, vendar ni preprosta mačka in pletena, in je tako nemirna in radovedna, kot navadni ljubljenčki. Prišel je iz košarice za ročno lepo damo, v kateri so ležali tangles večbarvne preje, ki so si izbrali rdečo - simbol ljubezni in prijaznosti.

V zgodbi je postavljen filozofski smisel. Starejša ženska je s svojimi izgubami živela dolgo življenje. Jarni mora prenesti svoj naslednji in vrniti izgubljene družinske spomine in jih povezati z rdečo nitjo.

Nit je nadaljevanje mucka in ga uporablja za prehod na nova obmocja in za interakcijo s predmeti in predmeti, ki se nahajajo v razlicnosti. Kot alternativa kača - velika vrana, in če se odloči, da gredo ponoči, da kravato niti preje svetilko za osvetlitev ceste. Razkroj na vašem računalniku v tem trenutku ne zagotavlja prisotnosti ruskega jezika, ampak ker je zgodba jasna brez besed, ni pomembno.

Zahteve sistema.

  • OS: 64-bitni / Windows 8. 1/10
  • Memory: 4 GB RAM
  • Video kartica z DX11 strojno opremo ali kompletom komponent DX11
  • Procesor: Intel Core 2 Duo procesor 2, 4 GHz ali AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Stationarny računalnik: Radeon HD 5750 ali GeForce 450GT in 512 Mb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more