Zaznamki

Univerzalni Monsters Online

Alternativna imena: Univerzalni Monsters Online

Universal Monsters Online - dinamično igranje v brskalniku oblikovan v slogu Moba, kjer je vožnja strašne pošasti iz najljubših filmov igralci uporabljajo svoje strateške spretnosti. Ko že govorimo kot eden od grozljivih znakov, imate priložnost, da v celoti uresničujejo svoje ambiciozne načrte. Zgleda, da je treba preliti v pošast, ki je najbolj navdušil s svojim okusom in nadzorujejo svoja dejanja. Skupaj z ekipo imate vse možnosti, da se s slavo, izkušnje zabavno bleščečih zmag nad drugimi igralci, uničujejo neomejeno število hitela po ulicah zombi, velikodušno shranite lepote v stiski, samo da na koncu z veličastnim nasmehom, jim pri tem iz vročih besed hvaležnosti. Sedaj lahko sodelujejo v testu zaprtem beta, kmalu Universal Monsters Online igro dobil uradno sprostitev. Skupni izdelek vseh znanih podjetij Bigpoint in Universal Slike ponaša lepe 3D grafiko, odlično mehaniko gibanja, kakovostjo zvoka impresivne posebne učinke in, seveda, razpoložljivosti kot model brez - do - igrajo .

Pridružite se v igri Universal Monsters Online bodo prejeli vabilo v svet razburljivih bojev v realnem času. Ker je igra zasnovana, da bi pritegnili veliko število uporabnikov, sistemske zahteve ne bo za vas šokantno ovira za reinkarnacijo v "grozo". Glavni sodoben brskalnik in internetno povezavo in lahko Universal Monsters Online igrajo s še minimalno konfiguracijo računalnika. Delight in poenostaviti postopek ustvarjanja računa. Universal Monsters Online Pregled - je, da izpolnite polja, kot so uporabniško ime, geslo, e-poštni naslov, datum rojstva. Naročnina na izdelavo informativnih in ki potrjuje skladnost s predpisi, vam stran z njim. Bo imela samo čakati na ustrezno črko, vas vljudno vabi na fantastično prebivališče.

Igrajte igro Universal Monsters Online Lahko pa takšne znake: Wolfman, Dracula, Frankenstein, Man- volkodlak, bitje iz Black Lagoon in mnogi drugi. Znane vrste znakov? Seveda! Konec koncev, preden se je odvrtelo pred nami v zgodbah najboljših grozljivk. Šele takrat bi lahko gledal le kot dogodki odvijajo, in zdaj imajo pravico, da svoje prilagoditve, močno vplivajo na razvoj parcele. Obiščite vzorec kože in pokazati drugim, da je sposobnost -, imate lahko tudi, ali ni to najbolj privlačen poklic zabavo v prostem času?

Boste Zagrižen boj za preživetje, spopadi z različnimi zlih duhov, krvavo konkurenci z drugimi igralci. Bolje bi bilo, če se kombinirajo s svojimi tovariši. Poskusi, da bi našli način, da bi prijatelji in prestrašiti prebivalce, da se pridružijo njihovim prizadevanjem. V nasprotnem primeru, vas bo idealna tarča za uničenje in ne bo trajala dolgo. Občutek podporo, ni grozno iti v areno in poskusiti, da zajame sovražnika osnove. Med bitko, poskusite čim bolj kandidata uničijo. Konec koncev, če je njihovo osnovno stojalo, rezultat bo napajala boriti število žrtev na obeh straneh. Boj "zapoved ekipa" se glasi: 5 igralcev obeh ekip iti drug proti drugemu, so mrtvi zamenjali z novimi akterji, in po izteku nastavljenega časa je vse umiri. Če ste bili dejavni in sposobni, da se uniči več borcev kot sovražnik je uspelo narediti - ste zmagovalec! Online igre Universal Monsters spoštuje načelo "zmagovalec-vse." To pomeni, da boste lahko ne samo, da se vrnete na trdnjavo lepote skupini, temveč tudi za izvedbo racije v sovražnikovo ozemlje. Poleg tega natečene izkušenj, saj črpanje junak gre direktno v boju. Lepo in kaj je treba nagraditi s srebrom. Dejansko, ne da valuto igre ne more storiti. Torej gre za to! Vse je v vaših rokah!

Več igrate Universal Monsters Online , višja je vaša raven. Razvoj znak obljublja, da bo odprl nove priložnosti in njegovo zmožnost, da se postopoma izboljšuje. Očitno zasvojenost igranja več in ne želite, da bi prekinil stran od njega. Bloodcurdling pogled bo pripravila za vas nepozabno doživetje! Upamo, da boste postali navdušen oboževalec lepi igri, in vaše mnenje ne bo nič, ampak pozitivno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more