Zaznamki

Neprimerljivo Devil

Alternativna imena: Neprimerljivo Devil

Neprimerljivo Devil online igre - razburljivo akcijski fantazijski žanr vojaških predmetov. Projekt shareware, tako da nihče od vas zahteva, da se obvezne finančne prispevke za užitek, ki sodelujejo pri razburljivih dogodkov, ki so se razvili v starodavni Kitajski. Potujete v atmosferi legend in mitov, in globlje boste prodrejo skrivnosti v skrivnostni svet, bo bolj zanimivo igrati Neprimerljivo Devil . Na primer, ki se gibljejo skozi ravni, igralec postopoma odpira možnosti projekta Linekong. Razširi vse super lastnosti, in kmalu boste začeli zavedati, da preprosto ne morem se odtrgati od igranja. Ponuja edinstveno boj za srce sveta, krvavih bojev v areni bitko oklep, nevarnim obleganjem, in veliko najlepših nalog Quest. Neprimerljivo Devil igra popolnoma odpravlja dolgočasno poklic. Boste nenehno na poti in skrbi. Na dveh celinah, ki so sestavljeni iz 40 regij, kjer je razuzdanostjo celo aktivni! Začetek Neprimerljivo Devil igrajo prav zdaj, da se neodvisno preveri tole!

Za dostop igro potrebujete Neprimerljivo Devil registracijo. Obveščanje e-poštni naslov, boste prejeli elektronsko sporočilo s kodo za aktiviranje tvojega računa. Pridružite se v igri Neprimerljivo Devil priložnost, da prenesete odjemalca. Najprej poskrbite, da bo vaš računalnik primeren. Za igro je navedla naslednje minimalne sistemske zahteve:

- OS Windows XP ali Windows 7;

- Core 2 Duo 1. 6 GHz;

- Grafična GeForce2 MX440;

- RAM 1 Gb;

- Trdi disk 2 Gb.

Ko se pojavljajo prvič v domišljijskem svetu, si ne bi izgubili. Ne bodite zmedeni, da ste le začetnik tukaj. Vi zagotovo sčasoma dosegla vrtoglavo višino. Vgrajen igre enciklopedija - super pomočnik, ki vam bo pomagal razumeti vse vidike. Moraš se naučiti razdobyvat potrebne vire za proizvodnjo dragocene predmete, jih izboljšati, kot tudi osebnostne lastnosti prečrpa ki ga opravljajo različne naloge. Poleg tega UD Igra daje priložnost, da vsebuje žival. Vaš ljubljenček bo v veliko pomoč pri bitkah, je najpomembnejše, da pravilno izobraževati in dati ustrezno pozornost. Veliko pretepov jih morate! Na poti je srečal veliko krat zlo pošasti, ki želijo uničiti. In drugi igralci so vaši potencialni konkurenti.

Preden začnete igrati igro Neprimerljivo Devil , odloči značaj, ki spada v eno od razpoložljivih dirkah. Izbirate lahko med Astromantami (WISE čarovniki) Lovchev (obrtniki za nadzor ukrepov sovražnika) ali Warriors (pogumne, močne in ostre borci). Za vsak razred svojo pot razvoja. Poleg tega lahko izberete, in posebno strokovno znanje. Torej Astromanty lahko postane Ketu (lastna čarobno ledu in ognja) ali Rahu (lastna zraka magic in strupi), lova - streljanje (glavno orožje - obroč) ali usmrtitve (Glaive avtorjev) in Warriors - Tajfun (dva meča napad) ali Inferno (dvoročni meč napad). Kdor ste postali, cenim podarili talente, razvijati svoje sposobnosti, zaradi katerega koli od dirk ima veliko možnosti za razvoj.

Revija gostje sestavlja 2000 vrst PVE, PVP in GVG delovnih mest. Takšna številčnost akcijsko igro ne dopušča, da pogrešam malo! Poskusite - in vaš trud ne bo ostal neopažen. Obstaja sistem nagrajevanja vam omogoča, da prave stvari in kako različni viri in zapoluchat naslov. Povečuje svoj naslov, boste postali bolj spoštujejo, zato ne vsede - vse je odvisno od vas!

Bo koristno, da bi našli zaveznike. Tako lahko sodelujejo v masovnih bitkah, bo nenehno čutijo podporo in da prijatelji z veliko podvigi!

Igra bo prosim ljubitelji dobre Prosti čas številnih prednosti. Ta intuitiven način igranja in lepo grafiko, in podrobno vse elemente in svobodo, da naredi korak naprej in ravnotežje znakov, in še veliko drugih uporabnih stvari. Naj bodo izpolnjeni vsi vaša pričakovanja in srečno nikoli ne zapusti!