Zaznamki

Traviška kraljestva

Alternativna imena: Traviansko kraljestvo

Travian Kingdoms brskalniška igra je bila izdana marca 2015. Peljali vas bodo v starodavne čase, ko so bili Gali in Rimljani nenehno v sovraštvu in dokazovali svojo superiornost. Toda zdaj so se jim pridružili Nemci. Ob stališču enega izmed predstavnikov se boste znašli v gomili stvari, gradili in razvijali mesto, rekrutirali vojake, iskali zaveznike in se borili s sovražniki.

Če želite igrati Travian Kingdoms, potrebujete le računalnik in internetno povezavo. Medtem ko ste seznanjeni z upravljanjem osebnih računalnikov, razvijalci pripravljajo različico, ki bo na voljo na mobilnih telefonih.

Kot pri vsaki strategiji je treba narediti veliko različnih korakov, pri čemer je treba upoštevati podrobnosti, ki vplivajo na končni rezultat.

O načrtovanih možnostih in možnih dogodkih

Najprej izberite svoje pleme:

 • Germans
 • Gally
 • Rimlyane

Stav na čelu ljudi, moraš ga narediti močnega, da te sosedje spoštujejo, nekateri pa se bojijo. Sprva je majhna vasica, ki jo je lahko poraziti, vendar se bo postopoma spremenila v mesto, nato pa v utrjeno trdnjavo. Zavarujte svojo vojsko:

 • Orožje
 • Housing
 • Resources
Poleg tega je treba pozornost nameniti tudi sosednjim odnosom in določiti, kdo izmed njih bo postal vaš nasprotnik in kdo bo zaveznik. Ker vsako poravnavo nadzoruje pravi igralec, to zahteva registracijo Travian Kingdoms.

Raziščite možnosti bližnjih plemen, preden jim razglasite vojno. Pomembno je, da vam uspe razviti svojo vojsko, jo opremiti s potrebnimi izkušnjami in orožjem, da zagotovite zmago. V bitkah boste lahko izkoristili nova zemljišča, bogata z minerali; gozdovi; polja, na katerih rastejo zrna. Uspešne misije povečajo vaš status in kmalu boste imenovani za kralja ali cesarja.

Potrjujemo v bitkah

Za idealno vodenje vaše kampanje, morate poznati nekatere značilnosti vsakega naroda in nianse bitke.

 • Gally brani bolje, brani svoje položaje.
 • Nemške enote kažejo gorečnost in uspešno napadajo.
 • Rimska legija je zlata sredina, v kateri sta uravnoteženi obe možnosti.
 • Med sajenjem tujskega mesta bojevniki uporabljajo katapulte in si prizadevajo uničiti sovražnika, zaseči ozemlje.
 • Med običajnim napadom - se ukvarjajo z ropanjem.
Izbira vloge managerja v iPlayerju Travian Kingdoms določa tudi razvojno pot:

 • Guverner je tesno vključen v gospodarstvo, vendar mora plačati za njegovo dobro počutje.
 • Kralj množi vojaško moč in se ukvarja z diplomatskimi zadevami. Tudi na njegovih ramenih je skrb za vazale.

Zunanji atributi Travian Kingdoms

Prva stvar, ki loči Travian kraljestva med drugimi igračami, je sposobnost preoblikovanja njihovih likov navzven, kar jim daje tradicionalni videz, odvisno od plemena. Z oblačili in vsemi nosi, očmi, usti, brki in frizurami so videti videti grozno ali dobrohotno.

Vadniki, ki vas napadajo, bodo vrgli agresiven pogled, vendar bodo branilci ostali mirni. Kontrastne meje držav se zlahka prepoznajo, če pogledate zemljevid območja. Stavbe spreminjajo svoj videz iz barak v lepše zgradbe v duhu srednjega veka.

Igra je bila izdana kot dodatek k traviškemu vesolju, vendar se je spremenila v ločeno različico in uspešno opravila izpit za priznanje javnosti. Ohranila je dobro osvežene zmožnosti igranja, nove funkcije, ki so se pojavile, pa se bolj ukvarjajo z zunanjimi atributi, ki so že bili omenjeni. Torej igrajo, uživajo zgodovinsko zgodbo z vojaško-gospodarsko pristranskostjo.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more