Zaznamki

Trainz 2012. Vaš Railway

Alternativna imena: Trainz 2012. Vaš Railway

Sistemske zahteve:

Procesor: Pentium D 3. 4 GHz

RAM: 1 GB

Video: 128 MB

Disk Space: 16 GB

Trainz 2012. Vaš Railway - polna simulacija nadzor vlakov vse stopnje in barv, od parnih lokomotiv in konča z modernimi hitrimi vlaki. Enotna, in celo malo umirjajo pomirjujočih zvok koles, utripajoče zunaj kulise in linije železniške tire, ki se razteza do obzorja, to je tisto, vožnja z vlakom do Trainz Simulator 2012. Ampak vse to romance ceste je negativna. Kdo so fantje in tudi nekaj deklet v veliko železa vlakov, ni želel, da bi v svoji kabini in šel na dolgo potovanje. Vlak olje vonj, čelo, vse to igra Trainz Simulator 2012 ne morejo izvajati. Vendar pa vse ostale radosti in upravljanje ima dolge vlaki, potniški ali tovorni vlaki v Trainz 2012

Izvajati na visoki ravni.

Vlak odpelje

V Trainz simulator 2012 vse, kar ne bo omejen samo na vožnjo vlaka, vas bo ob upoštevanju puščice, križiščih in drugih običajnih lastnosti življenja železnice. Naučili se boste, kako hitro in enostavno razumeti ogromno šivov železnice zavedaš, da so vse vrste prometnih znakov, se učijo vse vrste semafor signalov. V Trainz se 2012 mogoče upravljati ne enega, ampak več vlakov, in ga lahko dobite kot voznik enega izmed spojin ali nadzor vseh anteno. Trainz Simulator 2012 Igra vas bo nenehno prilagajati položaj začasen, saj točnost vlak za enega od najpomembnejših lastnosti. Naloge bo vedno odvisna od časa, ko boste potrebovali določen čas, da prinesejo potnikov ali tovora, je pot ni izgubil v kompleksnem prepletu železnic. V celozaslonskem načinu simulacije, bo vaša naloga še bolj zapletena, saj bo treba stalno spremljati hitrost, odvisno od obremenitve, ki jo nosi, je treba preprečiti drugače bo katastrofa. In če vam je dolgčas s sodobnimi vlaki v Trainz 2012. Vaš Railway imeli priložnost, da bi sedel na klasičen vlakom in ga preživijo na zgodovinskih poteh.

Urednik

Glavna novost na zadnjem delu vlaka simulatorja je napredni urejevalnik, kjer boste lahko ustvarili svoj svet. Tukaj je, kam naj se obrnejo, razen o naslednjih kilometrov načine lahko omejite krajine, sajenje dreves, postavitev hiš in spreminjanje pokrajine na svoje. Ta barvit in skoraj neskončno v svojih zmožnostih oblikovalec, ima širok izbor vlakov in avtomobilov, in morda ne boste mogli zbrati sestavo svojih sanj in ga poslati na vas ustvarili enako. Celoten galerija Igra ima več kot 400 operativnih enot dejanskega opremo vlaka, ki segajo od klasične parne enote in konča s super sodobnih hitrih vlakov. Vsi modeli z izjemno natančno so bile prenesene v digitalno obliko in lahko ste prepričani, da vam bo predstavil povsem avtomobilom ali vlakom, saj obstaja ali je obstajala, vključno tudi najmanjše podrobnosti.