Zaznamki

Townscaper

Alternativna imena:

Townscaper je zelo edinstven graditelj mest. Grafika tukaj je ljubka v slogu risanke. Zvočni posnetek je nenavaden, s pomirjujočim učinkom.

V igri ni končnega cilja. Vaša naloga je zgraditi lepo mesto. Ta postopek ni tako preprost, kot se morda zdi.

V igri izberete barvo drobcev, nato pa jih dodate z levim gumbom miške in odstranite z desnim gumbom miške. Hkrati pa umetna inteligenca gradi ozemlje za vami.

Igranje Townscaperja ni težko, vendar boste morali s poskusi in napakami najti nekaj vzorcev, kako ustvariti enega ali drugega elementa.

Hkrati se vam nihče nikamor ne mudi. Postopoma gradite prostor, kot želite.

Igra spremeni čas dneva. Vaša stvaritev je videti drugače, odvisno od osvetlitve.

Mesto je naseljeno. Ponoči se v oknih stavb prižgejo luči. Na nabrežjih letajo jate galebov. Golobi živijo v parkih in vrtovih.

V igri je veliko arhitekturnih oblik. Če lahko ugotovite, kaj je kaj, boste dobili skoraj neomejene možnosti. Mesta, ki jih boste zgradili, lahko pripadajo kateri koli zgodovinski dobi. To so lahko starodavna naselja z ozkimi ulicami ali sodobne velemesta z visokimi nebotičniki.

Igra vam bo dala:

  • Dobro razpoloženje
  • Pomagajte odkriti talent oblikovalca
  • Sposobnost ustvariti mesto, ki ga bodo drugi igralci občudovali

in morda še več.

Proces igre pomirja in vam omogoča, da pobegnete od vsakodnevnega vrveža v službi. Ni nujno, da se nenehno ukvarjate z gradnjo. Lahko si ogledate svojo stvaritev in uživate v šumu valov ter opazujete letenje ptic.

Nič vas ne omejuje, kombinirajte sloge, kot želite, pri tem pa vas vodi vaša domišljija. Umetna inteligenca v igri bo vse skupaj spremenila v čudovito pravljično mesto. Samo razvijalci vedo, koliko možnosti gradnje je v tej igri. Najbolj zapleteni med njimi so sestavljeni iz ogromnega števila elementov, ki jih je treba urediti na določen način, nato pa se lahko rezultat izkaže za najbolj nepričakovanega.

Svojo kreacijo lahko vedno pokažeš drugim igralcem. V igri ne moreta obstajati dve enaki mesti za različne ljudi. Vsak bo imel svojega posameznika.

Če ne želite porabiti veliko ur, ko poskušate ugotoviti, kako pridobiti določene zgradbe in arhitekturne elemente. Na spletu boste našli veliko že pripravljenih rešitev in se s temi navodili naučili osnov. To vam bo pomagalo hitro razumeti, kaj in kako deluje v svetu iger, in na podlagi tega znanja v prihodnosti odkriti marsikaj novega.

V vsakem primeru boste z igranjem dobili veliko pozitivnih čustev, kar pomeni, da čas ne bo porabljen zaman. Tudi če vam prvič ne bo uspelo ustvariti vsega, kar ste nameravali, boste zadovoljni s prijetnim časom, preživetim v igri.

Townscaper prenesite brezplačno na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na tržnici Steam ali na uradni spletni strani razvijalcev, cena igre je simbolična.

Če ste utrujeni od streljačin, strateških bitk, si želite samo oddahniti od vsega in se sprostiti, začnite igrati, ta igra je točno to, kar potrebujete!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more