Zaznamki

Total War: Warhammer 3

Alternativna imena:

Total War Warhammer 3 je ena najboljših strateških iger, ki jih lahko igrate na osebnem računalniku. Igralci bodo uživali v čudoviti grafiki najvišje ravni. Profesionalno izvedena glasovna igra in glasba, ki vam omogoča, da se potopite v vzdušje sveta Warhammerja.

Kot večina dobrih iger ima zelo zanimiv zaplet.

Po nepredvidenem incidentu se odpre portal v kraljestvo kaosa. To je neverjetno nevaren kraj, ki ga naseljujejo horde krvoločnih pošasti.

Med njimi:

  • Nurgle
  • Slaanesh
  • Tzeentch
  • Khorne

Vsaka od teh sil je sovražna vojska, katere cilj je zasužnjiti svet in povsod posejati obup in brezup. Kako izgledajo predstavniki teh sil, boste imeli priložnost izvedeti, ko boste igrali Total War Warhammer 3. Najverjetneje v vas ne bodo vzbudili sočutja, to so krvoločna in podla bitja.

Hordam zlih duhov nasprotujeta imperij Velikega Cathaya in neustrašna vojska ljudi iz Kisleva.

Dobili boste priložnost, da izberete enega od desetih legendarnih lordov in to lahko odloči o usodi sveta. Potopite ga v kaos in temo tako, da izberete enega od gospodarjev teme ali postanite univerzalni rešitelj z uničenjem horde kaosa.

Ko boste znova igrali igro za vsako stran, se boste naučili vseh deset zgodb in dobili priložnost napisati zadnjo zgodbo.

Tako imate namesto ene igre pred seboj deset legend z različnimi zapleti.

Najprej raziščite svet okoli sebe v iskanju virov. To je edini način za ustvarjanje nepremagljive vojske. Vendar bodite previdni, lahko srečate premočne sovražnike. Povečanje ravni spretnosti vašega poveljnika bo odklenilo nove talente, ki jih lahko sami izberete v drevesu spretnosti. Če vam uspe izbrati prave veščine, lahko to bistveno spremeni in olajša premagovanje sovražnikov.

Samo od vas je odvisno, kako bo izgledal vaš lik in kaj bo vaš sovražnik postal zaradi razvoja zapleta. Vaše odločitve vplivajo na vse. Vsak igralec bo imel različne like.

Bojni sistem je zapleten, a zelo dobro premišljen. Dobili boste priložnost, da vsakemu bojevniku na bojišču izdate individualni ukaz. Ko se bitka začne, se bo vse odvijalo točno po vašem načrtu, če sovražnik ne bo prevzel pobude. Poskusite upoštevati možna dejanja sovražnikov in zmagali boste lahko tudi z manjšimi silami.

Igrajte vse ali nekatere akcije in ko se vam zdi, da ste obvladali vse podrobnosti, se pomerite s pravimi nasprotniki na spletu.

Povabite svoje prijatelje, da se pridružijo igri in ugotovite, kdo je najboljši strateg. Ali pa se borite z neznanim igralcem ena na ena.

Ni se vam treba boriti, zahvaljujoč co-op načinu lahko igro igrate skupaj z drugimi igralci. Sile sovražnikov se v tem primeru samodejno povečajo, tako da vam ne bo dolgčas.

Total War Warhammer 3 brezplačno prenesete na PC, žal ne bo delovalo. Igro lahko kupite na platformi Steam ali obiščete spletno mesto razvijalca.

Začnite igrati takoj, igra je vredna vaše pozornosti, saj je ena najboljših v svojem žanru!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more