Zaznamki

Agonija

Alternativna imena: Agonija

Muka na spletu - to je masivno multiplayer online igra vlog v stilu domišljije, kjer je edinstveno vzdušje v srednji vek.

Muka spletno igro ne potrebuje namestitve v igri stranko, če pa želite, lahko prenesete in namestite, da bo zagotovil dodatne priložnosti za bolj udobno igro. Muka lahko igrajo v vsakem priljubljeni brskalnik.

Na začetku je online igra muka, predlagagaet activationless priložnost igrati in se odločite sami, vredno registrtrovatsya in znova ali ne igrati.

Če je test všeč igro, nato Naprej za nadaljevanje, nam ni treba zapleteno Registracija muka: na področju registracije, vnesite ime prihodnji značaja, geslo, e-pošte, datum rojstva, izberite spol, vnesti posebno kodo na določenem področju in popolne Celoten postopek sprejemanja pogojev dogovora. Registracija na tej igri muka končana, lahko še naprej v igri!

Zato smo ustvarili lik estosnovne parametre: Izkušnje, statistika, spretnosti, modifikatorji, nebojnih možnosti, naslov in zasvojenosti z drogami. Zdaj bližje pogled na vse te možnosti:

Izkušnje - persrnazh ga bodo dobili v bojih;

Člen - se borijo znak, ki vplivajo na potek bitke. Obstajajo osnovne statistike (moč, vitalnost, Int), in članek model (Instinct, Compouser, celerity, Agility)

Skills - vse od njih so razdeljeni v skupine (posedovanje orožja, Martial, Shield, General razvoj, mobilnost, zdravstvo, izobraževanje, Magic)

Prikrojevalci - ti vplivajo na posebne bojne sposobnosti lika (crit, izmikanje, angažiranost, refleksija), razen za prilagajanje, je antimodifikatory;

Nebojnih parametri - značilnosti, ki nimajo neposrednega vpliva na boj (Valor, Karma, Level naslova, klana, kraj rojstva, starosti in nekaj več)

Naslov - to je odvisno od hitrosti karma značaja in hrabrosti;

Addiction - Igralci, ki so dosegli peto stopnjo na voljo, eden od štirih nagnjenj (lahka, red, kaos, darkness).

Muka spletno igro, ki ima veliko različnih objektov, ki se nahajajo v mestu Macondo. Tukaj je kratek seznam teh zgradb: Trgovina pijača banke, različica Battle Citadel Hospital, kovač, na tržnici, Stone War obali.

V stavbah, v igri je veliko različnih lokacijah, vendar je najpomembnejše vseh lokacijah - Kraj izvedbe in prostora Five Points.

Muka online igra ima dobro razvit sistem trgovanja. Tam je trgovina (kjer lahko kupujejo ali prodajajo blago), Tržnica (tukaj lahko oddate vlogo za prodajo blaga), dražbe in ponudb.

V tej igri so štiri vrste valute. Ta: Thaler (glavna valuta igre), Solid (lahko kupiš "pravi"), Kroon (analogni solidus, ampak razlika je, da jih ni mogoče prenesti na druge znake) Nortmarki (dobijo za dokončanje quests in privlači napotitev).

Da bi lahko učinkovito igrajo igre na spletu mučiti v arzenal igre ima zelo velik izbor predmetov in orožja. Tukaj je nekaj stvari v igri: Zapestnice, oklep, Dubina, bodal, prstani, spears, meči, čevlje, ogrlice, rokavice, pasovi, prstani, sekire, čelade, ščitniki, in še več, ne manj uporabne za igre.

Seveda, tako kot mnoge druge igre, obstajajo bitja, ki jih lahko ukrotiti, in da vam bo pomagal v boju. Kontrolnih živali v bitki ni potrebno, sama pa bo odločitev temelji na razmerah, ter zagotoviti potrebno pomoč. Vse živali, ki imajo svoje lastnosti, ki vplivajo na njihovo sposobnost za boj proti njim: Življenje oklep, poškodbe in strike cone. Žival je mogoče kupiti v trgovinah, na borzi, na dražbi ali razpisa.

Igrajte igro na spletu muka je skozi različne quests, za katere zaključek bo dano določene nagrade.

Igra ima priložnost, da se pridružijo klan in Guild, ali jih ustvarite.

Če je med igro bo nekaj iger vprašanja, lahko zaprosi za pomoč.

V tem pregledu, podrobnosti še niso vse značilnosti te igre, tam je veliko zanimivih funkcij. Loči od vsega samo muka spletu registracijo. Torej, upam, da igrajo muka ne bo dolgčas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more