Zaznamki

Baklami 2

Alternativna imena: Baklami 2

Game baklami 2 je računalniška igra razvila v stilu Akcija / RPG, ki je izšla leta 2012. Ta igra je nadaljevanje prvega dela igre.

Prenos z baklami 2 lahko brezplačno iz uradne spletne strani, vendar pa bo na voljo v tem primeru samo demo različico igre. Polno različico, si lahko prenesete igre Torchlayt 2 za 9,99 $.

Poglejte video o baklami 2 je zaželeno, vsak nov igralec, ki ne pozna osnovne značilnosti igre. Ta video se nahaja na spletni strani igre ali youtube .

V igri igrajo z baklami 2, kot je opisano v tem poročilu, kot lahko vidite na pravila igre, kot poskusno video.

Samo v igri so z baklami 2 razrede razdeljene v 4 skupine:

1. Inženir (Engineer) - to je težko borec na blizu. Poleg zunanjem delu je lahko pridružijo boju na dolge razdalje, potem pa se bo blizu zaprta z njim. Ta razred je namenjen uporabi največjo višino škode.

.

2 Sokol (Outlander) - razred tava nomadov, ki se uporabljajo v bojih gibala orožja in čarobnost najšibkejši. Ki jih lahko uporabite uroke, da omejevale, omamljanje in upočasni sovražnika. Nekateri uroki lahko poveča hitrost napad razreda.

3. Berserker (Berserker) - je edinstven razred, ki se najbolje kaže v zunanjem delu, vendar je šibkejša od vzdržljivosti inženir. Prednost tega razreda je visoka kritično poškodbo in visoke hitrosti napad. Zdravje v Luda razredu je precej šibka, zato mu je treba tudi nadzirati. To lahko povzroči zaveznike, in se uporabljajo velike izčrpajoče uroke, ki zmanjšujejo učinkovitost sovražnikov. Berserkers najbolj podobni klasičnim barbari.

4. Mag Embera (Embermage) je razred v razponu, ki je podobna klasični čarovniki. Čarovnika lahko uporabite za izvedbo napadov na dolge razdalje, a hkrati in boj v zunanjem delu. Nekateri uroki lahko povzročijo vse vrste poškodb, in da različne vrste pasti. Magee Embera imajo sposobnost, da teleport presenečenje napad in možnost za pobeg iz bojišča. Imajo napade množično uničevanje, vendar so kljub temu zelo šibka.

V prvem delu igre je bil le 3 razred.

V igri z baklami II ni samo način za enega uporabnika, vendar še vedno obstaja možnost, kratki igri v kooperativnem načinu. Največje število ljudi v tem načinu - šest. Za predvajanje v načinu zadružnega morate povezati z internetom, ali pa samo lokalno povezavo.

Vendar je treba omeniti, da se bo število igralcev odvisna od števila nasprotnikov: čim več akterjev, več sovražnikov. Pravila igre in njenega prehoda niso spremenile.

Torchlayt 2. tekma prvega dela je veliko izboljšav in pripravili veliko presenečenj za vas. Ga namestite na vaš računalnik in pojdite s prijatelji ali sam na razburljivo potovanje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more