Zaznamki

Tom Clancy Ghost Recon

Alternativna imena: Tom Clancy Ghost Recon

Dve leti nazaj je bil Tom Clancy je Ghost Recon igro prikazano na razstavi leta 2010, je bil odziv utišan. Za razliko od napihnjeno demo, je bilo zelo zanimivo premišljen in strateški franšize. Igra Tom Clancy je ima vse značilnosti velike igre s čudovito hitrostjo in zanimivih nalog.

Preden boste igrali Tom Clancy je Ghost Recon, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve: CPU frekvenco - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB.

Ghost Recon registracija Tom Clancy je ne bo veliko časa in ne bo povzročal težav

1. Na strani, izberite element "register";

. 2 Vpišite vaš e-mail;

3. Vnesite geslo,

4. Izberite «Prijava».

Igra Tom Clancy se naredi strateško razmišljati, načrtovati svoja dejanja vnaprej in uporabo orožja ves čas. Pogosto najboljša možnost je, da se uniči sovražnike, enega po enega, da se skrbno preuči vaš naslednji cilj je, da se prepreči smrt svojega značaja in ne sprožitev alarma. In včasih najboljši način za Tom Clancy je Ghost Recon Online ne ugasne in ubiti vsakogar na svoj način, in se premakniti tiho, da vaš cilj, da nasprotnik ni razumel, kje ste. Adaptive Camouflage Tom Clancy je Ghost Recon spletu omogoča duh družijo z drugimi in na skrivaj preteklosti brez zaznavanja. Na voljo je tudi senzor granate, da izberete sovražnike, boste pomagali tudi ostrostrelec puške, zračne napade. Igra Tom Clancy se je kul pripomočke, ki se boste počutili kot na višini, če se uporablja pravilno, vendar ni tako močan kot v veliki večini, da bi si nepremagljiv. Ti bodo Ghost Recon igre Tom Clancy in videli zanimiv sistem označevanja, ki je resnično revolucionaren. To je izboljšana različica not, namesto da bi šel na določeno pozicijo, morate označiti sovražnika - ali več sovražnikov, največ štiri. To v bistvu izdal nalog za moštveni kolega osredotočiti na ta cilj, in da bo naredil vse, da bi zagotovili ohranitev sovražnik na vidiku. Označeni sovražniki se lahko prekliče, če čas v igri Tom Clancy je, in dejstvo, da ste sposobni, da takoj odpravi štiri nasprotnike ob istem času, daje občutek zadovoljstva. Včasih igraTom Clancy je izgleda super. Očitno je veliko časa preživel na izboljšanje podobe duhov ali na bojišču oziroma poslanstvom. Vendar pa obstajajo tudi trenutki Tom Clancy je Ghost Recon Online, ko igra ni povsem končano videz. Nekateri ozadja manjkajo podrobnosti, teksture za odličen pogled na igro. Igra Tom Clancy je - to je 10-urno akcijo. Ko imate ekipo 4 igralci, pa je druga zgodba, saj je skupina razdeljena - dva v helikopter in dve na tleh. Fantje na nebu bi morale podpreti med igro Tom Clancy je, nastavite požar do pomoči marincev, metali granate s senzorjem za odpravo prihajajoče grožnje. Co-op kot celota je odličen dodatek za Tom Clancy je Ghost Recon Online. Dodana tudi na problem preživetja - boste vedno vedeli, da je vaš nazaj zajeti, če ste vzeli alineo drugega igralca, ampak v co-op, če ste pomotoma postane vzrok smrti zaveznika, je igre konec. Obstaja tudi partizanski način igre Tom Clancy je. Vendar pa to ni nič več kot prijeten odvračanja, če ste obupani igralci, ki želijo sprostiti na tisoče različnimi kombinacijami orožja, da bi lahko ponudila igraTom Clancy je. Če ste premišljen oseba, strelec, ki se ponaša uma in taktike, medtem ko Dunn igra za vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more