Zaznamki

TimeZero

Alternativna imena: Pol Zero

Potem, ko je jedrska eksplozija človeštvo prejeli novo izhodišče in ubral drugačno pot razvoja - ni nova ideja, vendar njegovo izvajanje v post-apokaliptični igra vlog TimeZero spletu zelo impresivno. Online igre TimeZero že precej priljubljen na spletu, zahvaljujoč odlično grafiko, zanimive goste in največje zmogljivosti vašega značaja v smislu razvoja.

Za začetek TimeZero zahteva registracijo. Ofsayte na igro, izberite ustrezno možnost. Po branju prologu, pritisnite "play" in vnesite ime za značaja, veljaven poštni predal in potrditev gesla. Nuance - registracija v igri TimeZero ponuja šele izbrati spol svojega bodočega junaka. Dalje, sprejeti pravila in dogovor in pritisne "enter". Počakajte, da se pisma z aktivacijo računa, potrditi - in TimeZero spletu registracija že imate.

No, zdaj lahko prišli do prijemala z oblikovanjem značaja. Že na tej stopnji igre na spletu TimeZero tudi sama priporoča. Različne programe za ustvarjanje podobe junaka, enajst poklicev delitev na taborih (dva od njih), frakcije (osem) in ogromnim številom klanov. Torej, igrajo igre na spletu, boste TimeZero eno od sprtih taborov - za poklici Kronos ali za Black Scorpion. Kljub temu, da si "ne sveti", da bi v svojih vrstah, zakaj - beri dalje. Vsak kamp je narejena iz štirih frakcij.

Pozitivno "Zdravstveni Kronos" vključujejo naslednje frakcije:

1. Rangers - dediči vojaškega poklica, zaščititi šibke in zatirane od ropanja in plenjenja;

.

2 Iron Hawks - skupina nadarjenih znanstvenikov, cilj je najti nove civilizacije v vesolju;

3. PsyONIX - posebna skupina ljudi, Psy-kinetike (delo z močjo misli)

4. Bela Legion - Army of Great cesarja.

V taboru negativna "Črno Scorpion" vključuje frakcij

1. Invazija - neusmiljeni vojaki tujci iz drugega sončnega sistema;

.

2 SysTEAM - roboti in nadzor misli jim, "Sara", se nagibajo k uničenju vseh organskih bitij;

3. Prosti Kmetje - neodvisni kmetje;

4. Moskva - Gangsterji mesto "bosota" - tatovi, morilci, izropane, itd

Vsi začetniki začnete igrati TimeZero z "inkubator", poseben prostor, kjer lahko greš skozi bori za usposabljanje (kliknite "prikaži boj") in roko - imate mraz, metanje, strelnega orožja, energetska orožja. In, seveda, dobil prvo zaposlitev. Ste pripravljeni? Nato vzemite nahrbtnik in pojdi - tam onstran zidov stavbe boste našli čudovit, skrivnosten in brutalno svet.

Vsakim quest junak prinaša izkušnje, izboljšane parametre (lastnosti in znanja), dokončanje popisa. Kot je za uspešnost, deset izmed njih: izkušnje, zdravje, vitalnost, psi-energija, moč, agilnost, intuicija, vzdržljivost, natančnost, inteligenca. Spretnosti malo več (13) in razviti, kot jih uporabljajo to orožje ali druge predmete, medicinskih pripomočkov ali opreme. V teku, kako boste TimeZero igrati, poskusite, da jih vse razvija.

V naključnih in zgodbo quests, TimeZero spletno igro, v kateri boste lahko zaslužili (delo v rudnikih), citat in prodajo sredstev za uničevanje pošasti in mutanti (da jim tu 16), itd itd In kar je najpomembnejše, kar morate vedeti (ali ne ... če ste zainteresirani, spletke - spojler! ) Igrajte igro na spletu TimeZero vas, da se določene točke, ko se bo vaš lik biti dovolj močna in število ravni vas na želeni ravni, da je, ko moraš vzeti straneh - postati Zdravilec Kronos, ali črna Scorpion. In potem - vaš novi osebni merilo.