Zaznamki

Tiger Woods PGA Tour 12: Mojstri

Alternativna imena: Tiger Woods PGA Tour 12: Mojstri

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2. 8 GHz

RAM: 1 GB

Grafična kartica: GeForce 6200/Radeon 9500 Pro

Disk Space: 6 GB

Tiger Woods PGA TOUR 12 - priljubljen šport golf simulator, oseba, katere naziv je postal eden največjih golfistov našega časa, je postalo v zadnjih letih zelo poosebljenje športa. Opozoriti je treba, da so lastniki osebnih računalnikov že naveličali na simulatorju, ker podjetje je razvijalec izdelkov, proizvedenih v tej seriji za konzole platform za štiri leta. Tiger Woods PGA Tour golf velik spet vrnil na računalniški platformi.

Dva v enem

Sprva je bil bežen pregled Tiger Woods '12 Ideja nekega povprečja, ki združuje priljubljen spletni projekt z istim imenom, ki je bil dodan na eno vrsto kariernega razvoja in samskih tekmah. Vsak kupec diska igri Tiger Woods PGA TOUR 12 bo samodejno prejeli polletno naročnino za sodelovanje v večigralskih bitkah in popolno sam način, ki vključuje več načinov igranja. Tiger Woods, igra, njeno ime odraža meščansko elito in drag šport. Resen gospodarski model, ki ima dve vrsti valut. Prvi - igralni dolarjev zaslužili v enoposteljnih in večigralskih bitkah le ogromno lestvice. Ena težava je, da kupiti nekaj koristnega za online bitke bo težko za njih in imajo težo le na posameznih turnirjih. Da bi povečali možnosti za zmago na tekmovanju v multiplayer, ki jih potrebujete druge valute, posebna očala, ki jih lahko zaslužili v igri le na večjih praznikih, vendar pa je mogoče zlahka kupili za pravi denar. Ta valuta bo postala mainstream za vsakogar, da tekmujejo enakopravno z vsemi rednih multiplayer strežnikov in spletnih turnirjih. Ko prvič obiščete premium trgovina igro, boste spoznali, da je tudi v virtualni obliki športa ni poceni.

Igranje

Je urad igralec v Tiger Woods 12, in natančneje njegovih vplivih razdeljen na dva sistemov. Prvi sistem bije Tiger Woods PGA Tour, trehklikovy zamahu. Njihovo izvajanje poteka že postal klasičen način, kjer bomo ujeti drsnik na lestvici teče okoli strani zaslona. Bo ulov dvakrat, najprej smo izbrali silo udarca, pravilnost smeri druga izbrana prej. Virtualni golf strokovnjaki še eno možnost stavke, če bo vsa nadzor palico prenesejo na miško. Vaš virtualni varovanec bo ponovil vse ukrepe za miško gor in dol gibanja pomeni zamah in udarec, in premik v smeri bo odgovoren za točnost vpliva.

Celotno Zen

Tiger Woods, igranje z njegovim imenom ima veliko opraviti z realnim igri golfa, razen za DC, ko bo vseprisotne mediji, se z naslovom prisotnost občinstva in pritisk sovražnika resen izziv celo za izkušenega igralca. Ampak tukaj je samo ne tvoja vsak strel boste porabili sami, ki se bo osredotočil na igro ni vse, da interes.