Zaznamki

Thronefall

Alternativna imena: Tronfall

Thronefall je igra, ki združuje žanre RPG in strategije v realnem času. Če želite igrati Thronefall, potrebujete osebni ali prenosni računalnik. 3D grafika je videti zelo nenavadna, barvita je v slogu risanke. Glasovna igra ustvari nepopisno vzdušje, glasba je prijetna in vas ne bo utrudila, tudi če boste igranju igre posvetili veliko časa.

Dogodki v igri se odvijajo v domišljijskem svetu. To je zelo lep kraj, vendar moraš iti skozi številne bitke, da bo varen za vse prebivalce.

Misija ne bo lahka, nalog bo veliko:

  • Potujte in raziskujte širni svet
  • Ustvarite neosvojljivo trdnjavo in se pripravite na njeno obrambo
  • Ukvarjajte se s poljedelstvom, da zagotovite hrano za bojevnike
  • Nadgradite zgradbe in razširite območje svojega naselja
  • Okrepite vojsko in jo napolnite z novimi vojaki
  • Boj z vrhunskimi sovražnimi silami

Vse to in še veliko več, kar ni na seznamu, vas čaka med igranjem Thronefall.

Najbolje je, da začnete izpolnjevati poslanstvo, ki vam je zaupano, po opravljenem kratkem usposabljanju. To vas ne bo dolgo zaposlilo, vendar vam bo pomagalo razumeti mehaniko igre in kontrole.

Vse, kar se zgodi, je ciklično. S spremembo časa se bodo spremenile tudi vaše naloge. Dan je najbolje uporabiti za gradnjo in krepitev vojske, noč pa je čas, ko morate pokazati spretnost na bojišču.

Boriti se boste morali v realnem času. Ne boste morali samo voditi čete, ampak tudi voditi vojake v boj, ki se bodo borili v prvih vrstah. Ukrepati morate hitro, sicer lahko izgubite bitko tudi proti šibkejšim nasprotnikom. Kateri bojevniki bodo v ekipi, je odvisno samo od vas. Odločite se, ali želite uničiti sovražnike v bližnjem boju ali streljati od daleč z lokom.

Poleg bojnih veščin je pomembna tudi ekonomija. Vsaka odločitev lahko okrepi vašo naselbino ali vodi v njeno uničenje. Preden se odločite, poskusite predvideti posledice. V enem trenutku bo več koristi od krepitve sten, v drugem pa je bolje porabiti sredstva za povečanje proizvodnje zalog. Ne pozabite na študij novih tehnologij, to vam bo dalo prednost tako na bojišču kot v proizvodnji.

Z vsakim igranjem se zemljevid ustvari naključno, kar vam bo omogočilo, da igrate Thronefall tako dolgo, kot želite.

Obstaja več težavnostnih stopenj, sami boste lahko izbrali ustrezno.

Bodite pripravljeni na dejstvo, da ne boste mogli vedno zmagovati. Tudi če boste hitro izgubili, boste postali bolj izkušeni in se naslednjič lahko učinkoviteje zoperstavili navalu sovražnikov.

Thronefall lahko igrate brez povezave. Toda za prenos datotek igre boste vseeno potrebovali omrežno povezavo.

Brezplačen prenos Thronefall na PC žal ne bo deloval. Igro lahko kupite na portalu Steam ali obiščete spletno stran razvijalcev. Če želite prihraniti denar, lahko med razprodajami dodate Thronefall v svojo zbirko za veliko manj.

Začnite igrati takoj zdaj, da se uprete zlu v pravljičnem svetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more