Zaznamki

Secret Svetovna

Alternativna imena: Secret Svetovna

Skrivnostni svet igre, ki je prepričan, da bi pritegnili pozornost tistih, ki so zelo radi mistiko. Morda ste nekateri že dolgo želel v našem realnem svetu, kot v igri obstajala Secret World Online mistična bitja.

TSW Igra je polna tajnega mistične mit, poln magije.

Registracija Secret Svetovna zastopali malo nenavadno. Bo treba narediti še nekaj dodatnih korakov, preden ste ustvarili svoj račun. In tako, boste potrebovali:

1. Prijavi se v igri.

. 2 Sporočilo na koncu domača stran menija povezava « Skupnosti » .

3. Nato kliknite na « Game » .

4. V desnem delu strani boste imeli okno z obrazcem za registracijo. Izpolnite vse postavke v njem.

5. Vnesite svoje ime in nato e-poštni naslov.

6. Nato kliknite na gumb « Naročite ". Ko pritisnete na ta gumb, se bo samodejno strinjajo s politiko mesta. Te določbe so predstavljene na spletni strani.

Play The Secret svetu, lahko, če imate računske moči, ne manj kot je opisano spodaj:

DVD-Rom - 8X

OS - Windows XP ali Vista in Windows 7

Grafična kartica - nVidia 8800 series 512 VRAM

Procesor - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo

DirektX - Direct X 9. 0C

Memory - 2 do 3 GB

Trdi disk - 30 GB.

V skrivnem svetu vam bo igral naslednje frakcije:

1. Templjarji. Spadajo v kategorijo dobro: se nagibajo k duhovnemu razvoju, v kateri se kaže kot borci proti zlu. Njihova moč je v njihovem resničnem vero v dobroto in pravičnost. Templjarji so nastale od ustanovitve Babilona, ​​in zdaj so znani po vsem Londonu. Nekateri od njihovih ukrepov povzročila veliko presenečenje za mnoge, saj so ti fantje res obupno.

.

2 Illuminati. Ti so v nasprotju z templjarji. Ta frakcija je ambiciozen in pogumen. Za oblast so pripravljeni, da gredo v veliko dolžin: izsiljevanje, obrekovanje in celo izdajstvo. Illuminati menijo, da so največji sovražniki templjarji. V sedemnajstem stoletju, so zapustili Evropo. Danes živijo pod zemljo v New Yorku. Ko Templjarji skrbno izbrati svoje zaposlene, Illuminati je ravno nasprotno. Za njih je pomembna stvar je, da so njihovi zaposleni delijo svoja načela.

3. Dragons - Namen svoja dejanja še niso določene. So nekje v sredini tleh med templjarji in Iluminatov. Sledijo naukom Sun Tzu, ki je opisan v "Art of War". Njihovo dostojanstvo je potrpežljivost -, ampak tudi, da imajo različne negativne lastnosti. Nahajajo se v Seulu.

Secret World Online ne pomeni prisotnost ravni in razredov v igri.

Secret svet - ta skrivnostni svet, ki vabi vse naokoli. Vsako tako noro rad vedel, kaj stoji med ljudmi in mistike, je to res, ali je še vedno legenda?

Mogoče, ko boste igrali The Secret World, boste videli, kaj in preden odprete vrata, ki jih drugi ne vidijo. Potopite se v tem brezmejne vesoljske skrivnosti in skrivnosti v igri Secret svetovnem spletu. Podrediti ta lep svet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more