Zaznamki

Ranč Rivershine

Alternativna imena:

The Ranch of Rivershine je igra o ranču s številnimi konji. Igrate lahko na računalniku. Grafika je zelo lepa in svetla v slogu risanke. Igra je kakovostno ozvočena, glasba pa pomaga ustvariti primerno vzdušje in ni moteča, tudi če igrate dlje časa.

Če mislite, da je to le še ena kmetija, potem ni tako. V tej igri se lahko spoznate s konji in se naučite jahati.

Preden začnete, vas čaka več preprostih nalog za usposabljanje, ki vam bodo pomagale razumeti kontrole in mehaniko igre. Ne bo težko, pozivi so jasni, vmesnik pa preprost.

Ko začnete igrati The Ranch of Rivershine na računalniku, boste imeli veliko dela:

  • Skrbi za konje, jih kopaj, češi in hrani
  • Jahajte konje in trenirajte svoje ljubljenčke, da se naučijo novih trikov
  • Razširite svojo garderobo z oblačili za jahače in konjskimi sedli
  • Sodelujte v tekmovanjih in vzemite nagrade, če želite prejeti nagrado
  • Posejte polja in poberite pridelke, da zagotovite hrano svojim ljubljenčkom
  • Nadgradite hleve in druge zgradbe na ranču

To je seznam razburljivih nalog, ki jih boste opravljali med igro.

Igra je zanimiva predvsem zato, ker združuje dva žanra. Najprej morate biti pozorni na ranč. Nima smisla imeti več konj hkrati, najprej morate poskrbeti za krmo. Posejte njive in ne odlašajte z žetvijo. Zgradite delavnice, da boste lahko proizvedli vse, kar potrebujete.

Razširite hleve, šele nato lahko povečate število hišnih ljubljenčkov. Na svojem ranču boste imeli priložnost zbrati veliko različnih pasem konj. Konji različnih pasem se ne razlikujejo le po videzu in velikosti, temveč tudi po sposobnosti učenja, moči in vzdržljivosti.

Spretnosti konja in druge parametre je mogoče izboljšati z rednim treningom. Če želite to narediti, se odpravite izven ranča in prečkajte neravni teren na konju. Na poti je veliko ovir, a naj vas ne obupa, saj je to odličen način, da izboljšate svoje sposobnosti in svojega konja.

Jahanje konjev pritegne z osupljivo pokrajino, čeprav je grafika v The Ranch of Rivershine narejena v risanem slogu, je narava tukaj videti zelo lepa, njen videz je očarljiv.

Območje, na katerem se nahaja ranč, je naseljeno z ljudmi. V bližini boste našli majhno mesto in se boste lahko pogovarjali z domačini ali celo sklepali prijateljstva med njimi.

Za igranje The Ranch of Rivershine ni potreben internet. Vse, kar morate storiti, je, da namestite igro in potem lahko brez povezave s konji preživite kolikor želite časa.

Na žalost igre

The Ranch of Rivershine ne bo mogoče brezplačno prenesti na PC. Igro lahko kupite na portalu Steam ali obiščete spletno stran razvijalcev. To je ena najboljših iger, posvečenih konjeniškemu športu in vzreji konj, in stane zelo malo.

Začnite igrati zdaj, če ste si vedno želeli imeti lastno kmetijo s številnimi konji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more