Zaznamki

Mesečev pekel

Alternativna imena:

The Moon Hell Akcijska RPG izjemne zapletenosti. V igri vlada mračno vzdušje, ki ga prispevajo dobro izbrana glasba in zvočni učinki. Grafika ne bo razočarala.

Igra je impresivna, sploh ne morem verjeti, da jo je razvila ekipa iz Ukrajine, sestavljena samo iz dveh ljudi. Razvijajo se tri leta in tej dejavnosti namenjajo svoj prosti čas. Končna urejanja so bila narejena med vojno.

Ustvarjalci igre so se osredotočili na to, da bi bil prehod namenoma čim težji, za igralce, ki radi trdo igrajo. Zato tukaj ne pričakujte lahkega sprehoda.

Po kratkem treningu boste vstopili v domišljijski svet, kjer se boste morali ves čas boriti za preživetje.

  • Raziščite vsak kotiček sveta in iztrebite vse zlo, ki ga srečate na poti
  • Nadgradite svoje orožje in obrambo čim prej
  • Poiščite strategijo za spopad z vsako posamezno vrsto sovražnika, vsi imajo slabosti
  • Iščite skrite lokacije, na takih mestih lahko pogosto najdete uporabne predmete

Zdi se, da zgoraj navedeno ne pomeni posebnih težav, vendar je ta vtis varljiv.

V večini iger tega žanra je ves napredek zmanjšan na sistematično iztrebljanje horde pošasti, vendar ta igra ni taka. Da bi premagali tudi običajne sovražnike, boste morali razmišljati in iskati prave pristope. Brez tega ne boste prišli daleč. Šefi lahko trajajo še dlje, da dokončajo, improvizirajo in poskušajo uspeti na različne načine.

Svet igre je razdeljen na šest lokacij, od katerih ima vsaka edinstvene značilnosti. Favna, pa tudi prebivalci v vsaki od regij so različni. Naj se vam ne mudi, da bi čim prej nadaljevali. V naglici lahko zamudite mesta, kjer lahko dobite boljše orožje, oklepe in druge uporabne predmete. Poleg tega boste z raziskovanjem vsakega odseka zemljevida pridobili več izkušenj in se bolje pripravili na naslednje preizkuse.

Bojni sistem je zelo realističen. Igranje The Moon Hell ne gre jemati zlahka, vaš lik bo občutil vsak zadetek, ki ga zgrešite, in zelo verjetno bo ta zadetek zadnji. Tu ni situacij, ko se po zgrešenih močnih napadih na glavnem junaku ne pojavi niti ena praska. Toda sovražniki bodo na sebi občutili vso moč vaših udarcev.

Slog bojnega sistema je odvisen predvsem od vaše želje in izbire orožja. Izberite najprimernejšega izmed štirih razpoložljivih razredov in to bo določilo, na kakšen način se bo lik boril.

sovražnikov AI tukaj je dovolj pametnih in zaradi tega je vsaka pošast, ki jo sreča, nevarna za igralca. Samo nepremišljeno klicanje nasprotnikov ne bo šlo, vsi bodo morali biti pozorni.

Zaradi visoke težavnosti bo igralec tukaj občutil vrednost vseh dosežkov.

Brezplačen prenos The Moon Hell na PC ne bo uspel. Igro lahko kupite na portalu Steam ali na uradni spletni strani. Z nakupom igre boste podprli razvijalce v težkem času in izrazili hvaležnost za njihovo delo.

Takoj namestite igro in ugotovite, ali ste dovolj kul, da pridete do konca!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more