Zaznamki

Test Drive Unlimited

Alternativna imena: Test Drive Unlimited

Game Test Drive Unlimited je spletna računalniška igra o dirkanju, kjer se prevoz lahko imate ne samo različne avtomobile, ampak tudi motorna kolesa.

Prenos Test Drive Unlimited si lahko na uradni spletni igri, ki jo pošlje zahtevo. Boste dobili priložnost, da prenesete dodatne igre TDU novih avtomobilov.

Poglej pro igre Test Drive Unlimited video, preden začnete igrati.

Game TDU - je razburljivo igro o dirkanju. Tukaj boste dobili dolžino poti 1.000 kilometrov. Ukrep bo potekal na Hawaiian otoku. Imeli boste veliko izbiro licenčnih avtomobilov in motornih koles.

Bo v Test Drive Unlimited igri si tekmoval z nasprotnimi dirkačev, ki se boste srečali na poti. Lahko vozi kot običajno na avtocesti in off-road.

Island, kjer boste zmagali nasprotniki, ponavlja izvirnik. Boste odkrili različne prostore: gozdove, gore, peščene plaže in Honolulu - kapital Havajih.

V računalniški igri, lahko igrajo TDU več načinov: enega igralca in multiplayer.

1. Posameznega uporabnika način - Način, v kateri boste igrali sami.

Game v tem načinu se začne z nakupom avtomobila in doma. Ko ste raziskati otok, pred vami se bo odprl nove prostore

- Rental pogoji;

- Oblačila;

- Zastopniki za motorna kolesa in avtomobile;

- Trgovina za uravnavanje stroje;

- Slikarske delavnice;

- Agencija za nepremičnine.

V načinu za enega uporabnika, vam bo ponujena serijo tekmovanj

1. Race proti računalniku stroji (računalnik jih nadzira).

.

2 Dirka na hitrost.

3. Racing s časom.

4. Naloge (kurirske).

5. Prehitevanje avtomobilov.

6. Hitchhiking.

Za zmago dobiš nagrado. Vrsta dirke hitchhiking vaše plačilo bo ikone. Z denarjem lahko kupite oblikovalec znak oblačila v posebnih trgovinah. Tudi na denar, ki ga lahko kupite ali najamete novih avtomobilov ali motornih koles. V tej igri lahko dobite največ devetdeset avtomobilov.

.

2 Multiplayer mode - način, ki se šteje za dopolnitev način single uporabniku. Vse funkcije so na voljo na posameznega uporabnika načinu tem načinu.

Tekmovanja so spodaj navedeni v dodatku

- Race z drugimi akterji;

- Tekmovanje za hitro izvedbo nalog z drugimi akterji;

- Udeležba na tekmovanjih iz drugih akterjev.

V igri Test Drive Unlimited ozhzhete boste sodelovali na tekmovanjih v igri klubov.

Game Test Drive Unlimited pridobila ogromno pozitivne kritike in osvojil velik uspeh med mladimi. Ta igra je pohvalil mednarodno priznani reviji.

Kljub svoji starosti, Test Drive Unlimited je še vedno priljubljen, in je priljubljena med številnimi uporabniki. To je posledica ne samo na igralnih lastnosti, ampak tudi zaradi dejstva, da lahko ta nalaganje iger vsak uporabnik.

Gazuyte s polno močjo, in prišel do ciljne črte prvi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more