Zaznamki

Terminator Salvation

Alternativna imena: Terminator Salvation

Salvation ... in varovati človeštvo ... In on bo premagala Skynet roboti ... Vendar pa tisti, ki so gledali istoimenski del "Terminator" (4. "Terminator Salvation") v okviru zgodbe, in ki ni gledal & ndash in mislim, preveč. Torej je online igra Terminator Salvation sama postala takšna prolog k temu delu. Ustvarjalci filma Terminator: Odrešitev dal na spletu posebno poslanstvo - govoriti o neizogibnosti velike vojne s prenehanjem in njenih posledic (no, to je ideja taka). Kot je za igre same. Terminator Salvation Game Online - MMO strelec tretja oseba, pri kateri boste doživeli vse težave teh težkih časih (če je igral za ljudi, seveda). Konec koncev, ljudje postali tujci na svojem planetu. Jedrska eksplozija uničila vsa živa bitja, in nihče ni bil, da bi zapustil. Tu kraljestvo, da Skynet in vsak dvonožni s srcem - smrtna obsodba. Ampak skupina prostovoljcev, ki jih Johna Connorja vodil poskuša to spremeniti. Bodo vsaj nekaj? Igrajo do konca, boste izvedeli.

In na začetku, seveda, vam bo preveril v igri Terminator Salvation. Tukaj boste takoj odločite za koga, da igrajo - za ljudi ali roboti. Boste morali vnesti uporabniško ime, geslo, potrditev e-poštni naslov in potrditveno kodo. Ponujajo navesti državo, vendar pa bi morala? Matična omogoča Terminator Salvation takoj izbrati pic, čeprav izbira ni posebej - 8 moških in 8 skaynetovskih obrazi. Naslednja sprejeti pravila uporabnika in to v Terminator Salvation spletnih straneh registracijo.

Mislim, da je tako jasno, koliko frakcije v tej igri. Če se odločite, da igrajo v Terminator: Odrešitev za skaynetovskih končniki so predstavili tri tipe:

- Dvonožni kiborgi z velikimi pištolami;

--Crab kot štirinožni pajki;

- Mala baloni - grdo letečih vohuna.

V vrstah milice ni ločitev, vsi zvesti spremljevalci so Johna Connorja, pripravljena za izvedbo reševalne akcije. Mimogrede, o tem. Potrebujete, da shranite skupino ljudi, ujetih za sovražnikovo črto. Niso zdi veliko, ampak "vse življenje - veliko vrednost," G. John vam bo povedal, in podajo svoje ne bi smelo biti škoda za tak primer.

Kot veliko drugih strelcev, začneš igrati igre na spletu Terminator Salvation s samo eno puško. Toda po nekaj krogih in granate, ki so že v arzenalu bazookas, in ga lahko obiskal v trgovino.

Kaj je zanimiva filma Terminator: Odrešitev igral za začetnike je jasno - ustrelil obilo, izkušnje dobiček. Ampak za izkušene shuteristov je nekaj storiti v igri obstajajo elementi strategije, sistem vrstah in druge vabljivo čipov. Poleg tega, si ti glavni tukaj - nekako kot vidva in rok, ampak vedno vaš strel - smrtonosnih lovorikah in samo vi. Na kratko, da zabavajo svoje samospoštovanje more biti dovolj.

Rekel je, da Terminator Salvation igre na spletu brez spletk ... tako da je sporna točka. Imajo ti gostje, pričakujemo še osnov iz Skynet, skrivanje ali poskušali vdreti skozi to pusta terminatorja oklep - kadarkoli obstaja možnost, da bo šlo kaj narobe. In kaj ne spletke?

Kljub enostavnosti in Poštenost metod žanrskih robotov požarov in privlačno grafiko in pomanjkanja uničenih vedute Los Angelesa, da igrajo igro Terminator Salvation spletu nič manj zanimivo kot kateri koli drugi strelec žanra "kožo in ustrelil." Poleg tega so ustvarjalci Toy velikodušno nasičenih pripoveduje svoje valji, dialoge, spektakularna uprizarja prizore in tematsko glasbo. Tako da kompleks izgleda zelo dostojanstveno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more