Zaznamki

Rezervoarji Ground War

Alternativna imena: Rezervoarji Ground War

Game Rezervoarji Ground War - brezplačna multiplayer brskalnik temelji strateška vojna teme, dogodki, ki se razvijejo v realističnem tridimenzionalni igralnem svetu. Projekt za razvijalce - kitajska družba Changyou, založnik dejanja - Mail. ru Group. Izdelek temelji na modernem enotnosti motorja, ki zveni zelo obetavno. Vi se prevažajo na bojiščih in upravljanje različnih modelov tankov, bodo sodeluje pri aktivnih sovražnosti. To je napolnjena z dinamično konkurenco med akterji bodo morali okus tako za začetnike uporabnike, in tisti, ki so se preizkusili v virtualni prostor dlje. Če želite osvojiti prvenstvo v blaznost, lahko uporabite močne vojne stroje in arzenal orožja vseh vrst. Lepo je, da je vsa oprema res poustvarili podrobnosti in potrebo po izboljšanju rezervoarje, ki bodo na razpolago, zaradi česar igranja še bolj razburljivo. Ko se vam zdi, na bojišču, ne bo le brezglavo streljati topovi in ​​razmišljati skozi vsak korak, opravili težavno manevre in izbrati najbolj učinkovitih taktik. Socialna interakcija daje Ground War: Tanks na spletu poseben čar. Konec koncev, delo z drugimi ljudmi, za dosego svojih ciljev - je umetnost in boste lahko izvedeli to tukaj in zdaj, o virtualnih prostorih cisterne mail ru. Pridružite - in vse svoje prostem času se polnijo s razburjenje!

Je treba prenesti ogromno igro stranko odsoten. Vrata se bodo odprla v namišljeni svet Ground War: registracijo cistern. Projekt je naložen v prijateljstvo, Facebook, v Facebook in Twitter . Če nimate računa na eno od teh socialnih mrež, to je enostavno popraviti. Postopek registracije vključuje uvedbo pomembnih informacij, kot so uporabniško ime, email naslovom in geslom. Ali to samo enkrat, nato pa se znova in znova, da uživajo svoje najljubše razvedrilo.

Ground War: Tanks lahko igra kdorkoli. Glavna stvar, ki mora računalnik izpolnjevati te minimalne sistemske zahteve: Operacijski sistem Windows XP SP2 / Server 2003 SP1 / Vista / 7/8 ali Enako linux , mac ; procesor Pentium 4. podpirajo SSE 2, 200 MB prostora na trdem disku in 512 MB RAM-a. Po diplomi iz PTA ustvarjalci obljubljajo, da sporočamo, podrobnejši seznam sistemskih zahtev. Ampak strah, da ne bodo previsoki, ni vredno.

V resnici igro Ground War: Tanks je dolgo znan tekmec World of Tanks. Med imajo te igre veliko skupnega. In vendar, projekt ne more biti imenovan nespametnega plagiat, saj se strinja z veliko funkcij, ki lahko zainteresirati javnost internetnega muhasto. Polna ostre tank bitko ukrepa ne omogoča uporabnikom, da pogrešam malo! Veselim se pohodništvo adrenalin PVP-bitk, kot tudi obilo PVE-misije (dodate po PTA). V množičnih bitkah lahko hkrati sodeluje okoli 30 igralcev. Treba je omeniti, da razvijalci obljubljajo, da bo kmalu zagotovila možnost, da ustvarijo celotno klanov.

Otroško igrišče War: Cisterne boste, vožnja svetlobo, težke, srednje cisterne, kakor tudi socialistične stranke in ACS. Sčasoma se bo vaše naročilo bo celotna flota bojnih vozil. Da jih uporabljajo učinkoviteje, kar morate vedeti, ne samo od A do Ž gradbeništvo (orožje, stolp, ohišje, podvozje, motor, radio, itd), ampak tudi možnost za črpanje glavnih parametrov, ki vključujejo moč, oklep korpusu, nosilnost, moč motorja Največja hitrost, škoda izstrelek, natančnost, učinkovitost in radio, itd razpon itd Bolje neutrudno Sovjetska oklep in zmagi v neskončnih krvavih bitk, lahko počutijo kot pravi junak Velike domovinske vojne!

Rezervoarji Ground War - to je priložnost, da izkusijo veličastnih zgodovinskih dogodkov, da bodo imeli občutek, da so bili tako seznanjeni z našimi predniki. No, kje ste, pogumni srca? Ne zamudite priložnosti, da polepšala prosti čas okupacije tako zanimivo!