Zaznamki

Rezervoarji Online

Alternativna imena: Tanki online, tanki, rezervoarji, online cisterne, rezervoarji spletu 2.

Tanki Online - najbolj priljubljen brskalnik-dimenzionalni borec. Tanki Online Igra združuje elemente klasičnega "Tanchiki" era Dendy, zabave in dinamike sodobne 3D-akcijski film. Spletne igre Rezervoarji Online zahteva nobenih posebnih zahtev za računalnik in teče na vsakem računalniku z dostopom do interneta.

Minimalne sistemske zahteve:

 • Procesor: Intel Pentium II 450 MHz / AMD Athlon 600 MHz
 • Memory: 128 MB
 • Grafični pomnilnik: 128 MB

Priporočeno:

 • Procesor 2 GHz
 • Memory: 1 GB
 • Grafični pomnilnik: 128 MB


Tanki Online 2. 0 igra, ki jo lahko poskusite igrati pred prijavo in registracijo sam v igri tanki Online hitro in begajoča .

Registracija tanki Online je, kot sledi:

 • Morate vnesti ime, pod katerim boste igrali
 • Izberite geslo in geslo celic Replay
 • Pritisnite gumb za naprej in tako potrdite, da ste prebrali pravila in pogoje za igro, in se z njimi strinjam

Igra tanki Online registracija popolnoma brezplačno! Prvi igrate v rezervoarjih kot novinec, potem pa se bo vaš razvrstitev povečala zaradi nekaterih dosežkov: uničiti sovražnika cisterne, zajemanje sovražnik zastave, zdravljenju in drugih zaveznikov Tanki Online igra, ki temelji na sistemu vojaških vrstah. Vojaški čini prejeli za točke, višji rang, močnejši tank. Igraj tanki na spletu dviga po lestvici, lahko izboljšate telo rezervoarja, kupite dodatna orodja za njihovo vojnega stroja. Torej začeti igrati igro tanki Online preprosto zaposliti, lahko dvignejo na čin maršala.

Igrajte igro na spletu Cisterne Online Moraš živeti igralce, zaradi česar je bolj razburljivo. Imate priložnost, da tekmujejo, kakor tudi sodelovanje z drugimi akterji in boj sami testirali na načelu "vsak zase" v načinu Deathmatch, ali lahko pridružijo ekipe, Team Deathmatch, in boj za zastavo pri Capture zastava.

Med igranjem tanki lahko zbirate "bonuse", ki padajo z neba:

 • Kristali
 • Pospešek
 • Kit
 • Dual energije
 • Dvojna zaščita

Kristali - ta igra valuta, ki se lahko zmagal v bitki, kupi ali prejme kot darilo za prijavo na igro svoje prijatelje. Pospešek vam omogoča hitro pomikanje po strani in da bi se izognili stavke. Prva pomoč vam bo pomagal ozdraviti rezervoar. Dual energija bo pištolo močnejši in dvojna zaščita bo vaš tank močnejši.

Za kristalov, ki jih lahko kupite v vaši garaži različnih izboljšav v cisterni (visoka Calligonum, telesa, orožje, posodo za barvo, itd

Igra je na voljo tako orožje

Smokey - izdan za vse nove rekrute iger smatrajo kot najboljše pri dvobojevanje bitk.

Plamenomet - napad na blizu, odlično orožje za množično uničevanje, od blizu, na velike razdalje je preprosto neuporabna

Twins - dobro za srednje razdalje orožje do60 metrov. Ima stopnjo požara in sposobnost, da ustreli določitvi sovražnik vid.

Rail - najbolj priljubljeno orožje na velike razdalje, ki ima veliko škode in sposobnost prodiranja udarec mogoče podreti pogleda gibajočega rezervoarja.

Isis - To je nevarno blizu orožje do 15 metrov, ki se uporablja življenje, ko napadajo nasprotnika za njegovo okrevanje.

Thunder - orožje za boj na blizu srednjega dosega. Je visoka stopnja požara, dostojno škode in prav tako lahko napadajo številne nasprotnike. poraz.

Freeze - orožje, ki so primerne za kratke razdalje do 20 metrov. To je napredna Flame metalec učinkuje lediščem.

Ricochet - orožje za boj na vsaki razdalji do 80 metrov. Ima visoko stopnjo in učinek "bounce".

Tanks Online Game zanimivo različnih lokacijah od odprtega podeželja do kompleksnih področjih, z različnimi dvigali, ograje, itd V igri je miza z naslovom "Seznam bitk", v katerem si lahko ogledate ime bitko, število udeležencev, vrsta lokacijo. In tudi v polju na desni si lahko ogledate dodatne informacije o bitki. Pomembno je, da igrajo igre na spletu tanki na spletu Uvesti opazovanje določene taktike, pokazati zvit in iznajdljivosti iznajti različne pasti za nasprotnike. Igraj tanki Online je zelo zanimivo in razburljivo, saj igra omogoča med bitko za klepet z drugimi člani bitke in spoznavanje novih prijateljev.

Če tanki Online igrajo dosledno, bomo lahko hitreje dobili visoko uvrstitev in postala vodilna med drugimi akterji. Tako da dobite v boju!

Zalogi cisterne - to je igra, ki je ne boste nikoli dobili dolgčas in se boriti noč in dan!