Zaznamki

Legenda ob obali meča

Alternativna imena: Legends of Sword Coast

Sword Coast Legends: v svetu fantazije.

Kdo bo opustil igro fantazijske igre, svetlo in dinamično? Ljubitelji smeri so že čakali na pojav nekaj svežega, in igra Sword Coast Legends je postala zaloga izvirske vode v puščavi.

, kot 19. 10 2015 Igralni studio n-Space je bil izdan za Windows, Linux in Macintosh in leta 2016 Založnik Digital Extremes obljublja, da ga bo izdal za PlayStation 4 in One Xbox, oboževalci pa lahko že prenesejo Sword Coast Legends, da začnejo svoje potovanje.

Igra ima veliko skupnega z igralnimi produkti iste smeri, vendar ostaja originalna in ima posebne razlike:

 • Samožna kampanja
 • Zanimiva zgodba
 • Taktični spopadi
 • Aktivna prekinitev
 • 6 znakovnih razredov
 • 10 00095 dirk, ki jih lahko izbirate med
 • Dungeon Master Mode Način, ki vam pomaga ustvariti lastne dogodivščine in jih nato ponuditi svojim prijateljem

Začetek epske zgodbe.

V svetu čarovnije obstajajo edinstveni zakoni, ki jih človek ne razume, jih ne more razložiti, ampak jih je mogoče sprejeti. Kako dolgo je pot potepala in zakaj nihče nima najkrajše poti v Faern, vam nihče ne bo odgovarjal, ampak samo slekajo ramen, pravijo, da je potrebno.

Ampak tukaj ste, ko ste se odločili, da prenesete Sword Coast Legends, in je čas, da se seznanite z lokalnim prebivalstvom, med katerim je dovolj nomadov, kmetov, krutih barbarjev in malih plemen. Nad njimi so verski kulti in vse vrste cehov, ki jih vodijo bogati vladni uradniki.

V mestu je 6 razredov in 5 dirk, ki so vedno pripravljeni na nove podvige. Glavni junak spada v plačniški ceh, ki je bil ustanovljen že davno, da se tudi starši tega časa ne spominjajo. Tudi čas je postal vzrok uničenja in ceh ni več videti tako močan, kot je bil v starih časih, čeprav še vedno spremlja trgovske prikolice, ki ga ščitijo pred pohlepnimi kriminalci.

Enkrat na naslednjem potovanju ima junak in njegovi prijatelji čudne sanje, v katerih jim demoni obljubljajo uničenje. Takoj, ko so se zbudile, so se sanje spremenile v resničnost, njihove karavane so napadli sovražniki z dobro opremo in organizacijo. Sile so bile neenake in veliko vaših je bilo ubitih na kraju samem. Tudi cehovstvo je požgano do tal in poskušate razumeti, kaj se dogaja.

Bitke bodo naravno dejanje, s katerim bo celotna igra spuščena, in ker se jim ni mogoče izogniti, lahko za boljše usklajevanje delovanja vaše ekipe uporabite funkcijo začasnega ustavljanja časa kadarkoli.

Dokler Sword Coast Legends na računalniku, lahko izberete enega junaka, vendar ga ne bo pustil sam dolgo, da bi se mu pridružili tovariši v orožju. Prav tako jih morate opremiti, dvigniti raven nadarjenosti in izbrati najbolj vrednega v naslednji kampanji. Vaše podjetje je namenjeno številnim cestam, opravljanju misij, bojevanjem, vodenju dialoga, opravljanju misij, iskanju in raziskovanju grobnic, katakomb, ruševin, ječe in labirintov. Potovanje skozi Faerrun in interakcija z obalnimi prebivalci Luskana, znano po svojih kriminalnih navadah in tihotapljenju, bo zelo informativno.

Igralci sami izberejo, kako najbolje ukrepati na kakšen način vstopiti v zaklenjeno mesto, sodelovati s to osebo ali ne. Med zadolžnicami je preveč zanimivih stvari, da bi prebudili uspavano lepoto, raziskali ali ugrabili panj iz samega lesenega panja.

Minimalne zahteve sistema

 • ОС: Windows 7/8 (8. 1) / 10 (samo 64-bit)
 • Procesor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 +
 • OP: 4 Gb
 • Položeni prostor: 11. 5 GB
 • Videokartica
 • : NVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 4850 ali boljša (DirectX 11)
 • zvočna kartica: združljiva z DirectX