Zaznamki

Supremacy 1914

Alternativna imena: Supremacy 1914

Game Supremacy 1914, je brezplačna spletna igra, kjer igralci postali vodje močnih narodov v Evropi nevarno prelomu stoletja. Njihov izziv je postal nesporni vodja na visoke stopnje državnega celine z diplomacijo ali pa preprosto silo njegove slavne vojske Supremacy 1914 na spletu. Ustvarite zmogljive povezave, graditi svoje gospodarstvo in pripraviti državo za vojno. Voditi svoje može v bitko in postal vladar Evrope Supremacy 1914 spletu .

Pred igranjem Supremacy 1914, se prepričajte, da vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128 MB. Supremacy 1914 registracija ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite možnost "play for free";

. 2 Vpišite uporabniško ime,

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Napišite svoj datum rojstva;

6. izberite "Registracija".

Boste igrali igro Supremacy leta 1914 in razviti taktike in strategije za prehod vojakov. Igralci morajo biti zelo previdni, kot vedno se ne sme razglasiti vojno, nenadni napadi so precej pogosti.

Trajanju enega kroga Supremacy 1914 na spletu se razlikuje od štiri do osem tednov. Igrate na zemljevid, kjer enote premikajo neprekinjeno, tako kot v večini brskalnika iger. Game Supremacy 1914 vam v 30 državah in inteligentne računalniško vodenih nasprotnikov, obsežna posodobitev province, trgovinskih sredstev in diplomacije! Enote v Supremacy 1914 spletni premakniti v realnem času o zgodovinskem zemljevidu.

Game Supremacy 1914 spletu brez zvoka, ampak morda z dodatnimi prenosi igralci lahko prenesete nekaj glasbene datoteke . To bo pomagalo povečati zanimanje za igro, ko ste v Supremacy 1914 igri.

Na splošno Supremacy 1914 linija ima tri različne kategorije virov, ki so potrebni za preživetje evropskih ljudi: hrana, gradbenih materialov in energije. Na srečo vseh teh virov so na voljo na evropskih tleh. Na začetku svojega mandata kot guverner države, bodo vaše imetje je sestavljena iz 12 dežel. Vsaka provinca Supremacy 1914 spletu je osredotočanje na en vir, ki se proizvaja v velikih količinah, da se delijo po vsej državi.

Game Supremacy 1914 ima tudi tovarne. Če je bil province nadgradili z tovarniški delavci, je sposoben proizvajati napredne tehnologije orožja, odvisno od nadgradnjo rastlin. Ti omogočajo uporabo bolj napredne strategije in so bistvenega pomena za nadaljnji potek igre. Proizvodnja v igri Supremacy 1914 je odvisno od tovarne, čas, potreben za tovarno, da doseže določeno raven.

Vmesnik Supremacy 1914 spletu ni popoln, vendar nekatere pomanjkljivosti mogoče dovolj odstraniti imeti malo potrpljenja in željo, da bi igral 1914 igre Supremacy .

Vse napredku vaše igre Supremacy 1914 ocenjeni na spletu Točke, ki prispevajo k vašega junaka. Obstajajo številni vrstah si zaslužil na poti, in te stopnje se uporabljajo, da vas loči od ostalih igralcev, so simbol svoje sposobnosti in izkušnje pri igri Supremacy 1914 [ _3_] spletu .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more