Zaznamki

Sudden Attack

Alternativna imena: Sudden Attack

Game Sudden Attack - je multiplayer strelec 1. oseba. Nenaden napad je brezplačna masivno spletno igro, ampak tudi imate priložnost za nakup bonuse za pravi denar.

Nenadne registracijo Attack je predstavljen v tujem jeziku, kot angleščini. Registracija na strani, ki jo lahko igrajo na ta način:

1. Najdete na uradni spletni strani igre.

.

2 Na glavni strani mesta se nahaja v velikem krogu napis « Igraj » . Kliknite nanj.

Videli boste polje, v katerem je zapisano, da nimate računa - njegove strani na mestu in se morate registrirati. Izpolnite polja, ki bodo na voljo.

3. Vpišite vaš nabiralnik.

4. Enkrat ponavljam, da vaš poštni predal.

5. Nato izberite uporabo polja, da se strinjate z vsemi sporazumi, uporabnikov in pravil o mestu.

6. Nato pritisnite gumb « Ustvarite svoj račun » .

Od te točke, lahko uporabniki sami menijo
Sudden Attack Online.

Game Nenaden napad zahteva, da je bil vaš računalnik naslednje zmogljivosti:

Procesor Pentium 4, 2. 0 Hz.

RAM ( Pomnilnik ) : 512 MB.

VRAM (Video RAM): 64MB.

Igraj Sudden Attack, kar lahko v 10 načinov igre:

1. Deathmatch. V tem načinu je zmagovalec ekipa, ki prva doseže število točk potrebno ubiti. Če v tem času, se nobena od ekip ni pridobila zahtevano število točk, nato pa zmaga tista, v kateri trenutno največ točk.

.

2 Destruction. Ena ekipa izdala bombo, ki mora biti na pravem mestu in eksplozivnosti. Druga ekipa se mora končati, da to storite. V tem načinu, obstajata dve mesti, kjer lahko nastavite bombo.

3. Control. Dve ekipi morata ujeti in jo nadzorujejo, da v času, ki je naveden na uro. Zmaga ekipa, ki ima najdaljši nadzorovano objekt ali ubije sovražnika ekipo.

4. Capture akcija. Ena skupina mora zgrabi predmete in jih premakniti na drugo območje. Naloga druge skupine, da jih ustaviti. Naloga misije je menil, da uspešen, če so bili obe postavki preselil v drugo cono, ali eden je bil uničen, in druga premakne.

5. Posebne dogodke. V tem načinu lahko igralci uporabijo samo določeno vrsto orožja. Zmagovalec je ekipa, ki bo dosegel največ točk za poboje.

6. Sabotaža. Dve ekipi morali uničiti sovražnika osnove in zajemanje nevtralno bombo.

7. Lam. Ena ekipa se mora braniti pred drugo uporabo bodali. Ekipa, ki napada orožje - granat.

8. Vodja Hunting. Ta način je podobna prvi, ampak v tem primeru boste morali, da sovražniku v glavo drugače kroglice ne bo prebral.

9. Big glave. Ta način je prav tako podoben prvemu, le takrat, ko ubijanje sovražnika njegova glava je večja in tisti, ki je ustrelil manj.

10. Vampire. V tem primeru se vsi igralci izbrali enega, in da bo vampir. Njegova naloga je, da se uniči druge igralce, lovci za sabo. Naloga je, podobno kot lovci, ki jih potrebujejo, da se uniči vampirja.

V Sudden Attack boste morali igrati v srčni utrip, kot so določeni načini narejena za vsak okus!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more