Zaznamki

Street Legal Racing Redline

Alternativna imena: Street Legal Racing Redline

Street Legal Racing Redline - računalniške igre. Igra Street Legal Racing: Redline autosimulator zastopana v žanru. To je nadaljevanje, drugi del, igra serija Street Legal, ki je izšla leta 2003. Ta izdaja igre, tako kot v prvi različici, navdušil oboževalcev po vsem svetu. Konec koncev, le tu si lahko predstavljate, da je pravi mehanik. In tvoj avto v celoti odvisna od vašega znanja o njihovi strukturi, tako domače kot tuje.

Za boljše poznavanje igranja svetuje boste končali branju tega pregleda, in glej pregled video posnetkov igre so predstavljeni na internetu. Potoo, lahko že prenesete Street Legal Racing: Redline. Če želite to narediti, glavna stvar, ki jo je moral prenesti potrebne programske opreme.

V igri boste dobili kot navadnega državljana. Si kupil avto od prodajalca po vaši izbiri. To je vaš prvi denarni naložba svojega izhodiščnega denar, so avtomatično. In potem se začne glavni del igre. Kupite predmete, motor ali podvozje in jim spremenite sebe. Izbiranje delov je odvisna samo od vas. Potem tyuninguete. Glavni cilj - narediti hitro in na videz nepremagljivo elegantna avto. Vse zamenjave so narejeni samo na denar, da bo zmagal dirke. Konec koncev, ne samo zato, pa tudi povečati raven.

Game SLRR zastopali dražja kot usposabljanje in dirke. Vadbena razdalja morate preizkusiti avto, in potem si lahko šel na dirke. Dirke se odvijajo ponoči, kakšne bi bile ulice so bile prazne. Obstajajo tudi popoldne, vendar v tem primeru, postopek težje o popolnih ulicah. Prav tako ni daleč od policije ni deetsya. Če jih boste veseli, vam ne bo pobegnil, ne zagotavlja igranja. Prav vam bo natančno na sploh. Race oddaljenost vsakič novo. In to ni tako preprosto. Vsakič, ko boste iskali novo mesto.

V igri Street Pravna Racing: Redline avtomobilskih znamk resnične auto centrov. Je popolnoma v skladu s temi stroji. Morda nalaganje drugih vozil za zamenjavo obstoječe.

Game Street Lega Resing Redline predstavlja tri ulice Racing Club, tako imenovane ravni

• Green;

• Blue;

• Red.

Zelena - začetni fazi, vaš prvi garaža. Sprva je to tvoj klub, dokler ne dosežete prvo mesto v tem klubu.

Blue - že senior klub, ki sodi zmagati z najšibkejšim kolesarja tega kluba.

Red - senior klub. Tukaj je priložnost, da se potegujejo svoje avtomobile. Pomembno je, da videz vašega avtomobila. To je kot, ki poteka vozovnico.

Ti si zmagovalec, če ste šli skozi vse tri faze. In sčasoma postal prvak v zadnjem, rdečo, klub.

Seveda pa bo ta igra je preprosta za tiste, ki vedo, v resnici gradbenih strojev, kot zasežejo kaj ali kazalnikov. Tako igralci zmagal nepreviden.

Game Street Legal 2 je izdelan iz visoko kakovostne grafike z odlično glasbo.

Torej, pohiti in postal najboljši tukaj, in tako vedo avtomobilskem svetu. Pohiti igre Street Lega Resing Redline prenos. Uspešno boste igrali!