Zaznamki

Storm Online

Alternativna imena: Storm Online

Game Storm Online: sodobna grafika in edinstveni liki.

Game Storm Online privlači igralce dobro razvito tridimenzionalno grafiko. To med igro zagotavlja še več akcije in zabave. Najbolj natančni znaki in elementi ustvarjajo vtis popolne potopitve v proces. Igra je na temo fantazije in anime. In domišljija ustvarjalcev je bila kje potovati. Lokacije in liki so presenetljive lepote, predvsem glavni lik in vsi njegovi spremljevalci.

Začnite igrati igro Storm Online in najprej izberite klan svojega junaka. Pred vami so tri močne smeri:

  • Shooter. Na sovražnike bo sesal puščico, celo najbolj spretni bojevniki se ne bodo mogli upreti hitrosti njegovih napadov.
  • Koldun. Čarovniki so vedno uživali v spektakularnih bitkah in že stoletja so zbirali modrost svojih prednikov. Danes je neverjetno močna.
  • Voitel. Prevzel meč, bojevnik se ne ustavi, dokler ne zmaga, in ne zdrobi svojega zadnjega sovražnika.

iPlayer Storm Online ni le igra, temveč svet, v katerem lahko ustvarite svoj, edinstven značaj. Med igro se boste večkrat srečali z drugimi igralci in njihovimi liki, tako da boste v celoti cenili priložnost, da ste nestandardni.

iger.

Vaša prva prednostna naloga bo premagati vse sovražnike in osvoboditi ozemlja, ki jih ujamejo zviti duhovi. Da bi imeli moč za zmago, bo potrebno veliko dela. Morate črpati svojega junaka in izboljšati njegove lastnosti. Za začetek izberite ustrezno opremo. Z vsako stopnjo pred vami se bo odprla širša paleta opreme in orožja. Nastale predmete lahko izboljšate v kovačnici.

Dodatne sile vam bodo dali pravega konja. Skupaj z vami gre v boj, zato bo potreboval tudi oklep. Z dvigom njegove ravni lahko opazujete spektakularne spremembe in razvoj konja. Enak rezultat boste videli z vašim hišnim ljubljenčkom. V boju bo velik pomočnik in povečal značilnosti junaka. Krila bodo naredila, da bo vaš junak izgledal kot angel, toda samo tekmeci ga ne bodo mogli ceniti v bitki. Oprema krila daje velik zagon za značilnosti značaja, še posebej, ko jih črpanje. Da junak ne zamudi, lahko najame spremljevalca. To so čudoviti vilini. Sledili vam bodo povsod, dajejo svojo moč in zdravljenje.

nalog in igranja.

V Storm Online lahko igra celotno podjetje. Za bolj učinkovito prenašanje ravni in premagovanje močnih šefov je najbolje združiti in ustvariti cehov ali se pridružiti obstoječemu. Odličen način za spoznavanje novih prijateljev. Z uporabo klepeta v spodnjem levem kotu lahko klepetate z vsemi igralci. Igra ima različne naloge:

  • boj z duhovi in ​​demoni
  • skupinskih bojev
  • 10.000 velikih bojev
Še ena prednost je, da ima Storm Online več načinov za boj. Uporabite lahko avtomatsko bitko, t. e. določite cilj in bot izvede vsa gibanja. Bodisi prevzamejo vse pobude na sebi in v celoti uživali v bitki, z uporabo ročnega nadzora vročih tipk. To bo dalo bojno akcijo in razburjenje, zlasti v skupinskih bitkah.

V Storm Online registracija poteka v dveh klikih. Potem se takoj potopite v igro. Tudi začetnik lahko zlahka obravnava vse zmožnosti, zahteve in lokacije, zahvaljujoč dobro premišljenim nasvetom in treningom. Na vsakem koraku vam bodo znaki, ki potrebujejo vašo pomoč, z veseljem povedali, kaj se jim je zgodilo in kako jim lahko pomagate. Zato ne odlašajte, morate se pohititi, da bi se srečali s pustolovščinami in zlim duhovi, dokler niso ujeli ves svet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more