Zaznamki

Steamcraft

Alternativna imena: Steamcraft

Steamcraft Game - brskalnik za avtomobile s parnim strojem. Igra je narejena v žanru steampunk.

Spletna igra Steamcraft

Plot govori o dveh izumiteljih. V zadnji četrtini 19. stoletja sta Anglež William Howard in njegov prijatelj James Woutt pila v eni od restavracij na obrobju prestolnice Velike Britanije. Tema pogovora je bila zanimiva: nov izum časovno-parnih strojev. Med aktivno razpravo so imeli idejo. Če kombinirate avtomobile s parnim strojem z gladiatorskimi boji, potem dobite nekaj zanimivega. Prav tako bi bilo zanimivo, če bi nekdo v teh bitkah ustvaril prvenstvo, ki bi lahko postalo mednarodno. In mednarodni turnirji so način, da bi denar, s pomočjo vlagateljev in veliko število navijačev.

In tukaj, Howard je zoril, in zakaj ne bi sami organizirali mednarodnih turnirjev med parnimi stroji in ponudili svojo idejo prijatelju. Z veseljem se je strinjal.

je postal leto 1881. Zdaj sta William Howard in James Watt poznala ves svet, ker sta bila glavna v mednarodnem združenju parkov. (Okrajšava - FISA). Ta skupina je bila znana po vsem svetu. Sestavljali so jo organizatorji spopadov, člani žirije in podrobnosti trgovcev. Prvenstva na parkah so postala zelo priljubljena po vsem našem planetu. Skoraj v vsakem večjem mestu je bila arena, ki se je borila na parki. Sama arena je bila veliko večja od velikega amfiteatra v Koloseju. Gradili so take arene, pogosto na obrobju mesta, ali na splošno - zunaj mesta. Razlog za to so udeleženci bitk - avtomobili z resničnim orožjem na krovu. Če želite postati prvak v parki, morate premagati vsakega nasprotnika.

World Steamcraft

Če se želite počutiti v vlogi udeleženca v tem dogodku, igrajte iPlayer Steamcraft na naši spletni strani. V igri lahko zgradite svoj edinstven avto, ki lahko leti ali vozi. Če ne želite ustvariti avtomobila sami, potem lahko kupite avto v trgovini. V njem lahko ne samo kupite končni avto, ampak tudi kupite določene dele. Prav tako lahko prodajate neželene avtomobilske dele, da bi zaslužili denar, kupili glavno orožje ali barvali avto.

V svetu pare, se boste srečali:

 • Boj na parnih strojih
 • veliko polj
 • Več različnih strojev in vrst orožja
 • Wonderful Graphics
 • Vremenske spremembe, dni
 • Ekipne bitke s prijatelji
 • Izbor nasprotnikov vaše ravni
 • Bright explosions

Steamcraft igra, lahko na naši spletni strani, za to, morate opraviti več ukrepov, ki vključuje registracijo Steamcraft. Za to morate izvesti več korakov:

 • Vnesite e-pošto v dodeljenem za to polje
 • Pomisli na ime igre
 • Delo z geslom
 • se strinja s pravili
Po registraciji boste lahko začeli dinamične in hitre bitke v naključni areni. Izberite kateri koli čas dneva, naj bo to noč ali dan. Ustvarite lahko svojo ekipo, ki jo bodo vaši prijatelji vstopili, da se združijo v bitkah s svojimi tekmeci. Med bitko razstavite sovražnika na podrobnostih, lahko odvrnete nasprotnikovo kolo, kapuco ali glavno orožje. S kritično škodo je priložnost, da dokončate nasprotnika!

. Spoznaj svoje sovražnike na strojih za parne stroje!