Zaznamki

Star Wars: Battlefront II

Alternativna imena: Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II - taktične strelec ali tretja stranka z elementi gospodarske strategije. V veliki meri nadaljevanje prve igre. Vendar je projekt v veliki meri izboljšalo in včasih ki so poskušali prvi del igranja, priznavajo, da Star Wars: Battlefront 2 play še bolj razburljivo. Kot prej, imajo uporabniki, da se vrnete v namišljeni svet. Zgodba igre je razvit na osnovi II-VI razvpitih epizod film "Star Wars". Razvijalec projekta - podjetje Pandemic Studios in založnik - LucasArts. Je izšla leta 2005 in od takrat igre Star Wars: Battlefront 2 je ljubljenec veliko število uporabnikov. Dejstvo, da je strelec pridobil široko popularnost ni presenetljivo. Potem ko je igra tono funkcij, ki pritegnejo pozornost ljubitelje virtualnih borci. Vzpostavili bomo nekaj primerov. Star Wars: Battlefront 2 pc poln neverjetnih posebnih učinkov, ima veliko grafike in vrhunski zvok, popolnoma prilagodljiv nadzor, predvidenih vesoljskih bitkah, kot tudi pri igranju obstaja veliko kul elementov, kot so sprintu, spremembe razredu borec, na prehodu iz enega strežnika v drugega in druge prijetne stvari. Prav tako so bile narejene spremembe, kot je enega igralca možnosti "kampanje" in "Capture the Galaxy." Prišlo novosti v zvezi z razredi borci. Na splošno je življenje vredno, da prenesete Star Wars: Battlefront 2 in se potopite v njeno fascinantno, napolnjena s svetle dogodkov igranja.

Torej, bi bilo lepo, da bi dobili občutek za to vabljiv igro. Začnite obdobje dogodek, ki je znana kot Rise of the imperija. Pripoved je potekala tukaj v imenu borcev 501. Legion republike. Dejavnosti, razvite na različnih lokacijah. Morda ne boste mogli obiskati planetov in lun. Nekaj ​​primerov zemeljskih lokacijah: Death Star, Dagobah, Tatooine: Vesoljska baza Mos Eisley, Tatooine: Jabba palača, Endor, Hot in prostor - Space Hoth Vesolje Maygito Vesolje Yavin, itd

Obstajata dve obdobji, od katerih je vsak, ki se borijo za dve vojske, in sicer The Clone Wars Era (republikanske vojske klonov zoper vojsko droidov s Konfederacijo neodvisnih sistemov) in dobi galaktičnega državljanske vojne (Rebel Alliance proti galaktičnega imperija). Bitka med silami različnih obdobij, je nemogoče. V bitki istočasno vstopiti v vojsko, ki pripadajo isti dobi. V bojih, na voljo kot, mlet zraka in vesoljske tehnologije. Mimogrede, obstaja nekaj zemljevidov, kjer si lahko varnostno kopirajo vojska s tanki in drugih vojaških vozil. Imejte v mislih, da ima vsaka vojska svoje vrste opreme, vendar pa to ne preprečuje uporabe orožja sovražnika včasih.

Različne Star Wars: Battlefront 2. Misija bo osvojil tudi najbolj zahtevne. Med igranjem boste morali izvesti cel kup opravil. Le, če je dejavna, lahko razvijajo in nadaljujejo svojo pot. Kot pravijo, Rolling Stone, nima maha in. Ponujamo teh režimov

- Single (akcija osvojiti galaksijo, hiter bitko, izzivi),

- Multiplayer, v kateri so pomočniki in nasprotniki resnični ljudje.

Videli boste, takoj ko je video Star Wars: Battlefront 2 bo zaživela na vašem računalniku, boste potopite Opravila v vrtinec fantastičnih dogodkih in bodo lahko doživeli najbolj nepozabno izkušnjo. Recimo, da ste dovolj srečni, da bi dosegli želene višine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more