Zaznamki

Star Trek Alien Land

Alternativna imena: Star Trek Alien Land

igra Star Trek Alien Land novo realnost.

iPlayer Star Trek Alien Zemlja obljublja, da bo za vse ljudi, odprta za prvo četrtletje leta 2016. Razvijalci danes napovedal, da pričakujejo prve registriranih uporabnikov v njem zdaj, jim obeta začetne pakete, da bo dala prednost tudi v prihodnje. Po tekmi v prostem dostopu do pošte naveden na prijavnici bo začetek obvestila o projektu.

Na podlagi Star Trek sprosti ogromno medijskih izdelkov, generacija je zrasla na fantastično zgodovino Star Trek. To vesolje je najbolj razvita od vseh obstoječih izmišljenih svetovih.

igra Star Trek Alien Earth prostor bodo zapolnili z zanimivimi avanture, bitk v odprtem razprostrta galaksij in velikega števila letal najbolj neverjetnih sprememb. Od javnost in zaslona, ki jih bomo postopoma razširila na vidno omrežje, ki urnik se dogaja, da je zelo visoke kakovosti, na lahko vidimo, ne le vesoljske ladje in velikih planetov raztresene po vsem vesolju, ampak tudi manjših asteroidov in drugi vesoljski odpadki, ki lahko povzroči veliko škodo za anteno enota.

Znano je, da je multiplayer igra, ki temelji brskalnik, odjemalec mora prenesti program ne bo. Za začetek igranje je potrebna ikona Star Trek Alien vpis v zemljiško knjigo, in v ta namen posebnih zahtev. V enem mesecu od začetka tekme bo na voljo na spletnih straneh, nato pa se pojavijo v socialnih omrežjih.

 

 

Prva novica o igri Star Trek Alien zemljišč.

Po prvih podatkih avtorjev vseh ukrepov v igri bo potekalo v tekočem prostor, kjer bodo igralci v čast, da ga razišče. V žanru igro lahko pripišemo strategije za širok krog uporabnikov, ki je igralec, ne zahteva nobenih posebnih znanj, je lahko samo dober čas s prijatelji, vendar je v času razvoja in posodobitve, in funkcij, bo postal bolj .

V Star Trek Alien Land igra je lahko v eni od dveh frakcij, tretji pa bo proti vsem, in da se pridružijo, da ne bo delovalo:

  • Obedinennaya zveza planetov - poleg njenega Vulcan  vhodyat zemeljskih bitij, je filozofija združuje demokracijo in znanost;
  • Kolgonskaya Empire - rešuje problem energije je zelo militantne,
  • Vid 8472 - tirani tako naprej proti golu, se hrepenijo uničenje in obnova so že namestili po svetu, zelo agresiven.

zaseden in naloge v igri, bo dovolj, bodo igralci morali ponovno od začetka vesoljske baze z vzpostavitvijo v njej vse, kar je - nadzor, življenjsko podporo, ki je potrebna za proizvodnjo življenjskih in proizvodnih virov, zelo omejena v odprtem prostoru. Mi že vemo, da bo eden od najpomembnejših virov drugih kovinskih kristalov. Igra bodo dobili posode, vendar niso odprte brez posebnega ključa. Treba je vzpostaviti raziskav in razvoja in proizvodnje, zgraditi svojo floto in povečati njegovo velikost in izboljšanje učinkovitosti skozi igro.

Igrajte igro Star Trek Alien Zemlja ni samo ukvarjajo z rutinsko gospodarsko komponento, igralci čakajo na vročih medzvezdnih bitke, kot sovražnike z umetno inteligenco in resničnih igralcev, ki se nahaja pred monitorjev lastnih računalnikov pod nadzorom. Interakcija igralec ne vključuje samo vojno, kot del frakcije mogoče graditi zavezništva skupaj, lahko zmago nad najmočnejšo in najbolj mogočna nasprotnika.