Zaznamki

Star Supremacy

Alternativna imena: Star Supremacy

Razvijalci Aeria Games je že od nekdaj znan po svoji veliki okus in briljantne ideje. Nova igra Star Supremacy - sedanjost in dostojanstveno potrditev. Ta strategija prostora. Po tradiciji, za bolj ali manj resne otrok skriva grafiko in zasvojenost igro. Ta projekt je že bila registrirana več milijonov ljudi z vsega sveta, in glede na dejstvo, da se je število registriranih uporabnikov narašča, nekaj v tej igri, da je zasvojenost!

Star Supremacy bo na spletu vam omogočajo, da se počutijo kot pravi vesoljski ranger. Zdaj morali navaditi, da letijo v vesoljskih ladij in vodenju bitki s tujci. Igra ima več človeških ras, od katerih ima vsaka svoje posebne sposobnosti. Vaša naloga - za ohranjanje miru v vesolju, za katere ste izdali orožje in opremljen z najnovejšo tehnologijo vesoljske ladje. Vsak boj je povsem v vaših rokah - si lahko zamislite vse znotraj in zunaj, da izberete najbolj ustrezno in učinkovito strategijo. Verjemite mi, da se je število sovražnikov, ki bi radi, da vam preveri, za moč, narašča vsak dan, ampak zato, ker vam ni treba zamuditi. In zahvaljujoč izvaja razredu in kompetentno uspe obdržati spopade in bitke bo še lažje, kot se morda zdi na prvi pogled.

Če je to spletno igro, potem pa, seveda, pri registraciji Star Supremacy bo preprosto treba začeti igranja. Čeprav je ta spletna igra, ko se registrirate, boste morali prenesti in namestiti Unity Web Player, ki ga lahko prenesete neposredno na mestu Aeriya, in po njej, lahko preprosto predvajate neposredno iz vašega priljubljenega brskalnika. Čeprav tu in tam (še? ) Rusko govoreče upravljanje, razumem, igra ni težko za vsakogar, kot tudi prijavnico. Vse postane jasno, intuitiven ravni, dobro, slovarji in prevajalci v nujnih primerih ni bila preklicana, seveda!

Za začetek registracijo, morate klikniti na gumb "Play free", ki se nahaja na dnu strani igre.

Po tem boste videli obrazec, ki ga morate izpolniti in začeti igrati v Star Supremacy. Pozorno preberite vse nasvete in trike sistema in nato izpolnite polja obrazca (boste morali vnesti uporabniško ime, geslo, e-mail).

Vsak igralec podpisano, če želimo, namesto da izpolnite obrazec lahko izberete avtentikacijo s svojega računa na omrežju Facebook, ki močno pospeši proces. In če ste igrali pred eno od iger Aeria, nato pa postopek registracije za vas vse se zniža na nič, lahko greš po prej registriranih podatkov.

Tvoja galaksija je že čakajo na vas. Igrajte igro Star Supremacy zanimiva, ker nenehno nove naloge in gostje. Bodite pripravljeni za stalen razvoj in izboljšanje. Get nadzor nad trgovskih poti, in si lahko pridobijo nadzor nad zvezdami! In ne pozabite, da igrajo brezplačno Star Supremacy lahko vsakdo! 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more