Zaznamki

Star Stable

Alternativna imena: Star Stable
Igra

Star Stable je čudovit spletni svet, ki privablja prave poznavalce konj in vsega, kar je z njimi povezano. Navsezadnje so že od antičnih časov spremljevalci ljudi. Igra je namenjena igralcem iz katerega koli dela sveta, ki jim je jahanje najljubša zabava ali tistim, ki radi vidijo gracioznost konj.

B Star Stable Uživate lahko v priložnosti, da raziskujete ta domišljijski svet z jahanjem svojega najljubšega konja. Imeli boste priložnost skrbeti zanjo, reševati različne naloge in sodelovati v tekmovanjih. In tudi preučite epski svet.

Glavni cilj Star Stable online je sodelovanje v nizu linearnih nalog, ki vam bodo pomagale, da se bolje ustalite tukaj in raziskujete ta svet. Naredili bodo tudi kratek izlet v zgodbo pohlepnih poslovnežev, ki so se odločili znebiti stojnic. Med igro boste morali ustaviti zlovešče načrte teh poslovnih tajkunov, izboljšati svoje izkušnje, se razvijati in odkrivati naslednje epizode. In naloge vas bodo zagotovo navdušile; tukaj so zelo očarljive in preproste, kar bo zelo razveselilo igralca, ki se odloči sprostiti po delovnem dnevu s svojo družino.

ljudi vseh starosti bo lahko sodelovalo in igralo Star Stable. Omeniti velja, da je izbira imena možna le med vnaprej predstavljenimi. Razvijalci to dejstvo pojasnjujejo z dejstvom, da se za igro zanimajo zelo mladi uporabniki, ki niso seznanjeni z branjem in črkovanjem. Ko je glavni lik izbran, se morate odločiti za svojega konja.

Star Stable online ni tipična igra našega časa; glavni lik (omeniti velja, da je deklica) mora biti izbran iz zelo impresivne zbirke modelov. Zunanja privlačnost konj je na zelo visoki ravni. Dobra stvar pri Star Stable online je, da vam ni treba imeti zmogljivega računalnika. Vse upravljanje je na zelo dostopni ravni za vse uporabnike. Konja upravljamo z miško, ki pospeši ali upočasni, ter z gumbi na tipkovnici.

Če želite igrati igro Star Stable, boste morali obiskati uradno spletno stran igre in opraviti hiter in enostaven postopek registracije, po katerem lahko takoj začnete igrati. Za registracijo v igri morate izpolniti naslednja polja:

  1. Navedite svoj elektronski naslov;
  2. Potrdite navedeni e-mail;
  3. Vnesite geslo;
  4. Vnesite polni datum rojstva;
  5. Potrdite, da sprejemate uporabniško pogodbo;
  6. Kliknite na gumb za ustvarjanje računa;
  7. Aktivirajte ta račun s svojim e-poštnim naslovom.

Če povzamemo, lahko rečemo, da vam bo igra Star Horseshoe omogočila prijetne trenutke. Napolnil vas bo s pozitivno energijo, pustil, da se malo sprostite in zabavate. Zares občutite, kako je biti jahač, in izvajajte tudi različna dejanja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more