Zaznamki

Zvezdni potres

Alternativna imena: STARKVEYK

Online igre zvezdni potres - masivno multiplayer RPG vesoljske predmete. Želite raziskovanje vesolja in njegovih naseljujejo svetove ustvariti kolonijo, da sodelujejo pri obrambnih bitk in pri tem razvije svoj značaj? Dobrodošli v zvezdni potres na spletu. Predanost igri začne z registracijo.

Pridružite se v igri zvezdni potres ni nič nenavadnega. Boste morali priti gor z imenom lika, vnesite veljaven e-poštni naslov, geslo in kodo za preverjanje. Potem prebrati in sprejeti uporabnik sporazum in zakone vesolja zvezdni potres. Sedaj kliknite "vladaj prostor" in to registracijo zvezdni potres izpolnjen.

Bo Nato na določen e-poštni račun, ki ga je treba poslati podatke in ste lahko prepričani, da vaša spletna registracija v zvezdni potres uspešna. Nadalje ukvarja z oblikovanjem značaja. Zvezdni potres online igra nima delitev po rasi in civilizacije - ste rojeni na planetu Omega, izberite svoj avatar in se preizkusila v že pridobljene vesoljsko plovilo, na primer, modulov, ki so nameščeni na to, ali kakšna vrsta stanovanja enoto. Glede orožja, njegov dobiček v nakupovalno središče. Območje: laser, plazma, projektil, rudnik, in gravitacijske energije orožje. Tu, na postaji Omega, lahko dobite počitek in spremno streliva.

V orožja in okrepiti svojo vesoljsko ladjo, da igrajo igre na spletu zvezdni potres, boste potrebovali tudi druge module

- Planetary - raziskave, proizvodnja surovin, proizvodni obrati, predelovalni obrati, itd itd Z njimi, lahko uvedete svoje dejavnosti na dogovoru in kolonij razvoj njene infrastrukture;

- Biomodule - posebni dodatki za osnovne značilnosti vašega značaja.

Zvezdni potres spletno igro, v kateri sistem točkovanja je preprosto in jasno vsakomur - po uspešnem seveda podeli izkušnje točk. Z njimi lahko kupite modulov, ali zaslužiti denar (prodaja na druge igralce). Ima tudi sistem vrstah, sega do nadmorske višine 4 igralce. Dobili nov rank z njim in dobili boste otipljive koristi - skupno šest naslovov in vsako nalogo prinaša naslednje 5, 10, 20 in 25 točk vaših željah. Da bi dobili naslednji rang, boste morali sodelovati v tako imenovanem boju-gol - proti drugemu igralcu in zunaj svoje postaje.

Igraj zvezdni potres - to je odlična priložnost, da vedo vesolje. Boste brskanje po galaksiji, sončni sistem planetov na obisk, ki pripadajo različnim klanom, se jim sredstva za sodelovanje pri gradnji in njenih kolonijah. Preden boste igrali igro na spletu zvezdni potres glasi "atlas". Na kratko, boste ugotovili, da je skupno 11 planetov in njihovih petih vrst - vodnih in kopenskih, zamrznjeni, plinom in mrtev. Najpogostejši cilj za razvoj, je, seveda, Earth Planet. Bogastvu, mineralne surovine, kot tudi ugodne naravne razmere (prisotnost kisika v ozračju) bi bilo idealno mesto za ustvarjanje kolonialnega sistema.

Glede na zgoraj navedeno, bi nekdo dobil vtis, da je zvezdni potres igrajo bolje, le utrjena roleplayers, ampak pospeši, da vas pomirim - igrati v polni delovni prostor "voynushki" boste tukaj tudi mogoče. Osvajanje ozemelj, da bi zavarovala svoje kolonije ali kolonije njegovega klana - to je, kjer si lahko v celoti izraziti spretnosti in uresničiti njihov potencial, kot vojaškega voditelja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more