Zaznamki

Zvezdni duhovi

Alternativna imena: Zvezdni duhovi

Game Star Ghosts: bitke v sončnem sistemu

vesoljskih prostorov nagovarja prave komandose in igra Star Ghosts je postala neuradno nadaljevanje slavnih Space Rangersov. Razvijalci sami so priznali, da so delo Kaliningrada avtorjev Kirgiške republike kot osnovo za svoj izdelek. Vendar moram reči, da je Star Ghosts veliko bolj zanimiv za igranje. Ta zabava v prvih minutah vas napade z nasičenostjo dejanj v prvi misiji, kjer morate uničiti sovražne ladje in priti do vrat.

Prostori prostora izgledajo živahno - majhni avtobusi letijo okoli in impresivne križarke se onesnažujejo, asteroidi in fragmenti koristnih mineralov plavajo počasi. Ne zamudite priložnosti, da jih izberete - nekateri bodo koristni za gorivo, drugi bodo reciklirani za druge potrebe.

Vaše operacije bodo poslali operaterji iz postaje, opozorili na nevarnost ali nakazali pot gibanja. Lažje je krmiliti ladjo - kliknite na točko, ki jo označuje puščica z miško, in verjetno boste prišli do naslova.

V igri so tri frakcije:

  • Aurora
  • Titan
  • Phoenix
Za svoje borce, oni in mati ter oče bodo storili vse, kar je potrebno, in v zameno zahtevajo nesporno izvrševanje naročil. Razlikujejo se le po videzu in tipih vesoljskih plovil. Preučite njihova načela in poglede, preden se odločite, katera frakcija se bo pridružila.

Velika ladja velike priložnosti

Pravo presenečenje igre je, da pri Star Ghosts registraciji ni potrebno, ker se postopek začne takoj. In tukaj ste pilot majhnega shuttlea, okoli nezemaljske lepote in bližajoče se nevarnosti. Seveda, želite hitro prenesti na impresivno bojno ladjo, vendar za to morate pariti, prihranite nekaj izkušenj in nekaj denarja. Kako to storiti? Tako kot v drugih brskalnikih:

  • Prodaja
  • Opravite naloge
  • Če želite sodelovati v bojnih operacijah
Do tega trenutka, ko sedite na strmi ladji, trenutna oskrba ne bo motila, saj boste morali iti v veliko bitk. Okrepite oklep, nadgradite motor, namestite močno orožje in zanesljivo zaščitno silo, naredite prostorni prtljažni prostor. Starih delov ne zavrzite, če jih po nepotrebnem potrebujete, jih lahko vedno prodajate na trgu.

Nemogoče je našteti vse vidike modernizacije, saj jih je več kot sto. Zamislite si, koliko možnosti vam Star Ghosts odpira - to je resnično kozmična lestvica.

bo ustrelil, ustrelil

. Značilnost igranja je sposobnost napada celo začetnike, ki jih pripeljejo do živčnega zloma. Daleč od vseh razvijalcev si dovolijo takšno svobodo, vendar je v njej nekaj, na primer, dvig lastne ChSV.

Navadno Star duhovi niso omejevali možnosti streljanja v vsakem primeru. Utrujen od počasnih odnosov s sosedom? Razglasi mu vojno. Svojo moč lahko izmerite tako, da se pridružite množičnim bitkam in sodelujete v bitkah šefov, pri čemer pazite na nezrele igralce ali izkušene.

Bitke se odvijajo v realnem času in v načinu, ki ga lahko imenujemo polavtomatski. Vaša ladja se bo odzvala na sovražnika, ki se je pojavil v bližini z ognjem, in vaša naloga je, da usmerite svoja dejanja, izberete, katero orodje boste uporabili, kaj boste uporabili in kako uporabiti. To je zelo preprost način nadzora, vendar se med množičnimi težavami uporablja edinstvena taktika.

Igranje in dokončanje nalog, dobite koristne predmete, nagrade in veliko zabave, ki je sama po sebi dragocena dobrina. Ostaja le, da vam želim velike zmage in dosežke.