Zaznamki

Sparta War of Empires

Alternativna imena: Sparta: Možnosti of-Empiress

Sparta: War of Empires - vojaška in gospodarska strategija v realnem času.

Zdes ste pričakovali epske bitke, legendarni podvigi, in seveda razburljivo avanturo. Vaš glavni cilj v igri bo začel boj z drugimi akterji, kot tudi najbolj neusmiljen kralj Kserks. Kdo bo zmagal, to in pridobili moč nad antičnega sveta.

Dlya za zmago morali pošteno poskušali ustvariti svojo vojsko, gradijo in krepijo stene svoje politike. Ampak to še ni vse, saj so eden izmed pomembnih komponent viri:

  • Derevo
  • Zerno
  • Bronza

Razobratsya okrog in začeti v Šparti: War of Empires, da igrajo, da pridejo na pomoč je Leonid, kralj Šparte! V tej igri Sparta: War of Empires vključuje več kot trideset različnih enot, ki jih vključujejo:

  • stremitelnye Macedonian horsemen
  • stoykie grški hoplites,
  • legendarnye Spartan voiny
  • otvazhnye mirmidontsy

Vse bodo v enem sistemu in bo boj do bridkega strani s strani.

Razvivatsya in igrajo igro Sparta: War of Empires je možna na več načinov:

  • V če niste pripravljeni, da takoj boj realno sovražnika, potem obstaja možnost, da poskusite svojo roko z računalnikom sovražnikom. Oracle vam bo povedal, kje lahko najdete cenovno cilj. Za svoje zavojevanja zaradi nagrade v obliki izkušenj, vojakov in, seveda, sredstev.
  • Takzhe obstaja še en način, da bi dobili bogate, on gradi Togosa, nato pa osvajanja kolonij. Ki vsebuje veliko različnih virov, tako da je več kolonija je pod vplivom, več sredstev lahko dobite. Resnica ne smemo pozabiti na plemenite poveljnike, ki tudi želijo, da tekmujejo za poslastic. Zato pravočasno podpisala sporazum o medsebojnem sodelovanju z drugimi politikami, bo, da se še močnejši!

Krome to igro Sparta: War of Empires vam daje priložnost, da ustvarite zavezništvo ali vključitve v obstoječo. Da bi to naredili, pojdite v najbližjo ambasado in bo vaše izbire. To bi moral posneti čim bolj Pantheon in njihov razvoj. Nato pa kmalu boš postal novi kralj Šparte! Vendar pa morate biti previdni, ker je v bližini, in sicer vzhodno freestyle Grčija kruta sovražnik perzijski kralj Kserksa in njegovo vojsko. Bodo stalno napad Pantheon. Ampak ne obupa, ker je za zmago nad Perzijci v oddaji bogov dobiš Orichalcum, se bo na voljo kraljeve čete in jim dal moč in energijo dvakrat. Po tem, da nihče ne more upreti svojo vojsko.

Prezhde začnete postopek igri boste morali iti na uradni spletni strani projekta in ga opraviti preprost in hiter postopek registracije, ki bodo naslednje: morate navesti ime svoje igre; email naslov; vtipkaj geslo; se seznanite s soglasjem uporabnika; pritisnite tipko Sparta: War imperijev registracijo. Zdaj vsi ukrepi so odvisni le od vas, hitro zbere svoje pogumnih bojevnikov, okrepiti politike in začeti novo pohodništvo!