Zaznamki

Vesoljske Rangers HD

Alternativna imena: Vesoljske Rangers HD

Game Vesoljske Rangers HD: Revolution - odličen primer, kako ponovno izdajo igre v HD formatu lahko spremenite svoje življenje. Z novimi navijači projekt z dihanjem lahko "zapomni mladino", ki jih igranje vaše najljubše igre v popolnoma novi obliki. Poleg tega je verjetnost pritegniti novo občinstvo je dovolj velika - mladi igralci, na koncu bodite pozorni na prostor Rangers, ki jih dojemajo kot nekaj novega in vredno, ne Medtem ko je videl kot od boga pozabljenem redke knjige, v kateri je igral več svojih dedov.

V času, igre Vesoljske Rangers HD: War Poleg ustvaril občutek, postal prvi in ​​edini projekt, ki bi lahko uspešno združujejo najboljše elemente najrazličnejših iger žanrov. V drugem delu igre not prepletenih RPG in arkadni, strategijo in besedilnih nalog. Zato, razvijalci in je bilo odločeno, da diha novo življenje v tej igri. Poleg novega projekta formatu ponaša dodajanje nekaterih novostih.

Preden boste igrali mora biti prostor Rangers HD: prenos revolucijo. Do danes, igra teče gladko na vseh obstoječih operacijskih sistemov, ki so zelo udoben in enostaven za razlikovanje od mnogih drugih projektih. Prav tako lahko projekt teče gladko celo na širokozaslonskih zaslonih, slika v tem primeru izgleda preprosto omamen. Ni dvoma, v posodobljeni različici igre Vesoljske Rangers HD: Revolucija bo veliko bolj zanimivo igrati, ne le z izboljšano kakovostjo, a cool grafiko.

Je bilo dodanih in nekatere novosti v igranja samega. Na primer, razvijalci odločili, da dodatno zaplete proces boja in borca ​​poleg robotskih osvajalci doda nov razredni sovražniki - Space Pirates. Napetost na igro se boste počutili takoj po tem, ko bodo mogli Vesoljske Rangers HD: Vojna Poleg prenosa. Razkril skrivnost in vam povem, da se lahko odločite, katera stran, da branijo svoj značaj. Sedaj lahko postanete kot stranka v človeški koalicije in podpira sile zla.

Je prišlo do precejšnjih sprememb in seznam predlaganih nalog. V osnutku HD-quests in misije postal veliko več in da jih bo še bolj zanimivo. Igra je bila izvedena pogajalski funkcijo in znaki lahko vplivajo na svoje nasprotnike, jih spodbuja, da premislijo in "oktilni", tako rekoč.

Pohitite vožnja v vesolje Rangers HD: Za ljubitelje pustolovskih Revolution ladje besedilo, saj tu je njihovo število povečalo za nekajkrat. Morda ne boste mogli vaditi pozornosti in logike, inteligenco in okretnost.

Za vizualizacijo (za tiste, ki še niso doživeli igro) in primerjajte s prejšnjo različico (za tiste, ki že imajo izkušnje s projektom), predlagamo, da si za igre Vesoljske Rangers HD: video prikolica Revolution, ki je podrobno opisan vse najpomembnejše nianse so v igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more