Zaznamki

Vesoljske Rangers 2

Alternativna imena: Vesoljske Rangers 2

Game Vesoljske Rangers 2 je znan po tem, da je bil razvit v Ruski federaciji. Ker je bila ustvarjalci projekta znana podjetja Elemental igre. Igra je bila objavljena konec leta 2004 in takoj po tem, ko je bila predstavitev pridobil na milijone uporabnikov po vsem svetu. Kljub svoji častitljivi (z igralnimi standardi), starost, in projekt doslej lahkoto pritegne igralce s celega sveta. V zahodnih državah, je znan kot igro Vesolje Rangers 2.

Druga razlika od večine računalniških iger je kombinacija različnih zvrsti v enem projektu. Tako je v vesoljskih rangers enostavno Beležke prikažete RPG in besedilno avanturo, najboljše elemente potezna in v realnem času kratki strategijami, in nekaj iz projekta in so akcijske igre in arkadami. Samo se prepričajte, kolikor je trden in zasvojenost igra, si lahko prenesete Vesoljske Rangers 2. Pričakujete, resno Space Adventure, ki je, kot kaže praksa, so najbolj zanimivi za povprečnega igralca.

Vesoljske Rangers 2: osvajalci vas bo popeljal v 250 letih, ko je bil brutalno vojne s civilizacijo klisanov. Če smo natančni, boste potovali v 3300god. V areni štiri osnovne človeške civilizacije, s katerimi je država odločila za sodelovanje. Med njimi so:

1. Maloqs.

.

2 Ležaji.

3. Feyany.

4. Gaalians.

Vsi vojaki bodo sčasoma moral priti skupaj v koaliciji, saj se zdi, da sovražniki na obzorju - osvajalci - kibermonstry, ki imajo svojo lastno inteligenco. Kot lahko vidite, v 2. igri Vesolje Rangers vas bo zabavno in razburljivo, razvoj vseh vrst strategij, ki lahko pripeljejo do zmage lastnega naroda. V igri boste upravljati svoj značaj - Vesolje Ranger. To lahko prejema veliko različnih znanj, ampak vse to narediti, da bo z edinim namenom - da shranite galaksijo.

V vesolju Rangers 2 junaki nekoliko nadgradili v primerjavi s prejšnjimi obrokih. Zdaj je na voljo v dveh novih razredov začela - Corsairs in plačance. Vsak od članov razreda ima posebne sposobnosti, ki so lahko v veliko pomoč pri soočenju z osvajalci.

Lahko izberete junak bo na voljo v vesolje Rangers 2 Ladje starships. To je pomembno prevozno sredstvo, brez katerega ne uspe. Morda ne boste mogli izboljšati ladjo in jo prilagoditi svojim potrebam.

Preden začnete igro, boste morali prenesti Vesoljske Rangers 2. To je mogoče enostavno in hitro opravi hudournika. Projekt Setup traja manj kot 20 minut, takoj zatem, da boste lahko sami potopite v neverjetni svet prostor.

Da bi videli na lastne oči in si predstavljajte, kaj je to igra, vam predlagamo, da ponovno Vesolje Rangers 2 video prikolico. To bo pomagalo, da bi najbolj pravilen vtis.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more