Zaznamki

SpaceInvasion

Alternativna imena: SpaceInvasion

Seznanijo z igro SpaceInvasion spletu. Gloss nove svetove in uničenje svetov, ki so milijone let stare, boste lahko uživali v obseg te igre s polno paro. Online igre SpaceInvasion začne v brskalniku. Toda preden se potopite v glavo zvezdno bitki, poglej kaj sistemske zahteve so za nas igra. SpaceInvasion online igra teče v brskalniku. Pravilno deluje, boste morali namestiti Adobe Flash Player. Trenutno je podprt skoraj vseh priljubljenih brskalnikov. Kot je za strojno opremo - dovolj raven in računalnik Pentium 3 z 16 MB RAM-a, glavna stvar, ki je imel dostop do interneta.

Pridružite se v igri SpaceInvasion ne povzroča niti najmanjšega problema. Da bi začeli igrati, kar potrebujete, da določite izbran vzdevek - vzdevek, geslo in e-poštni naslov, datum rojstva, državo in pokažete svoje strinjanje s pogoji tega sporazuma. Registracija SpaceInvasion vam daje možnost za prejemanje obvestil iger, kot tudi pomembne dogodke v igri nabiralnik, če želite, lahko, affiliate distribucijo.

SpaceInvasion spletu registracija vam omogoča, da se v enem izmed svetovnih galaksij. Lahko ustvarite svoj zvezdni sistem, ali vstopiti v že obstoječe.

Center vašega zvezdicami galaksije - planet, ki ima lahko številne prednosti, vendar ne more biti pomanjkljivosti. Eden od glavnih parametrov kakovosti našega planeta - razpoložljivost sredstev za razvoj (Kryptonite, rude, kovine, začimbe), se lahko narava atmosfere otežila tudi vaše življenje in energije lahko ustvari enega od treh načinov. Prav vsak planet ima svojo temperaturo okolice, njegove fizične mere in koordinira v galaksiji. SpaceInvasion spletno igro, tako da lahko hitro izboljša svoj planet, ekonomski in vojaški razvoj na svetu si lahko ogledate v "pregled planeta." Prav tako morate paziti stavb, izvajajo znanstvene izboljšave ter zgraditi in usposobiti floto.

Igrajte igro SpaceInvasion online, vedno vznemirljivo, saj pomaga, da se sprostite, vendar pa bo ostal, kjer boste morali uporabiti svoj hlebec, saj brez pristojni, taktično in gospodarske pripravo svoje flote in vaš planet bo uničenih nasprotnikov.

Če se odločite, da vlagajo sredstva v znanosti - to je zelo dobra poteza, saj invistitsii v znanosti prinesel povečanje pridobivanja virov ali moči flote. Med stavbami vredno omeniti rudnik, ki so vključene v pridobivanje kovin, kriptonit - dveh glavnih stavb, ki zagotavljajo energijo in vire za izgradnjo. Nastalo bogastvo je treba hraniti v skladišču. Igrajte spletno igro SpaceInvasion si zelo pogosto, in lahko sledite življenje vašem planetu, vendar ne pozabite flote bitko in vsaka ima samospoštovanje igralec mora imeti svojo lastno floto. V trgovini imate priložnost, da kupijo posebno službo, ki bo delovala, medtem ko igrate SpaceInvasion. Z SpaceInvasion lahko igrate kjerkoli z dostopom do interneta - ali je to mobilni telefon, tablet ali star računalnik. Zvezdno bitka se rešil iz vaših planetov vam bo dala priložnost za spoznavanje novih ljudi in se zabavajte.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more