Zaznamki

Sonic & SEGA All-Stars Racing

Alternativna imena: Sonic & SEGA All-Stars Racing

Procesor: Pentium 4/Athlon 64 3. 2 GHz

RAM: 1 GB

Grafična kartica: GeForce 7600/Radeon X1300

Disk Space: 5. 2GB

Sonic Sega All-stars dviganje - arkadna igra, ki temelji na dogodivščinah enega izmed najbolj prepoznavnih igro znakov v računalniškem svetu, Sonic ježa. Racing Sonic nam ponujajo, da imajo konkurenco med katerimi koli znakov o seriji igra bizarno avto ali motorno kolo. Vsak od razpoložljivih znakov bo imela ekskluzivno funkcijo, ki se lahko uporablja v check-in zvočne Sega All-Stars. Sonic bo uspelo preoblikovati v Super Sonic, povečuje hitrost in moč vašega avtomobila. Sonic dirke igre, kakor tudi drugi projekti stranska, kot so tenis in mnogi drugi, ki temeljijo na ideji serije, omogoča drugi pogled roko na eni tekmi svetov in najbolj priljubljenih iger v zgodovini interaktivne zabave.

Igranje

Pred igre Sonic Sega All-stars dviganje bomo pokazali zelo dinamično in barvito video, kjer smaragdno džungla na različnih vozil, letal, avtomobilov, motornih koles, letenje prepoznavnih znakov vseh iger Sonic. Naslednja Sonic Sega igra imenuje napredno meni, kjer lahko izberete eno od številnih možnosti, ki so na voljo ras. Prvi od njih Sonic Sega bo All-stars je turnir sestavljen iz več korakov, in tistih, ki v zameno, tako kot klasične igre Sonic ravni je sestavljen iz štirih ločenih epizod. Dom in cilj v vsaki fazi - zasedajo najpomembnejša mesta, ki je le tri. Le na ta način boste lahko za zmago v coveted skodelico in pojdite na naslednji korak, ki se bo zaključila do takrat. Poleg tega turnirja, v glavnem meniju lahko izberete tudi druge različice igre, posamezne dirke in celo možnost, ko si lahko na enem računalniku igrati s svojim prijateljem.

Heroes

Vsi liki so seznanjeni, da vsakomur, ki je kdaj igral v eni od zgodb o visoke hitrosti Sonic ježa. V igri Sonic dirke lahko igrajo ne samo za pozitivne znake, ampak za razvpiti nepridipravov. Tu se srečamo stare prijatelje, kot so dr eggman, Tails Fox, Ryu Hazuki, opica Amigo, Sonic sam in veliko drugih likov iz vesolja igralnih družbe Sega. Vsak lik se bo v paru s svojim vozilom in bo nemogoče nadomestiti. Kdo so junaki bodo uporabljali štirikolesniki, in nekdo bi želel več kot majhno letalo. Omeniti velja, da bo v vsakem od Sonic Sega vozil razlikujejo ne le značilnosti njegovega pilota, ampak edinstven nadzor.

Check

Sonic Racing niso zelo kompleksna in terjatve do naravnosti fizikalnih modelov, vendar pa ni nujno, iger tega žanra. Pomembna stvar tukaj je riot barv in dinamičen dogodek, ki dirke v strehi. Vse dirke se bo odvijal pri največji hitrosti, in vybudete stalen pritisk na plin, ki si želi učinkoviteje vstopiti v naslednjem krogu, zaslužek Ta bonus točke ali začasno pospešek. Poleg vsake skladbe bodo urejeni škatle z vsemi vrstami uporabnih nagrad, kot so rakete domače, rudnikih ali upravlja stopalko za plin. Ena izmed najbolj zanimivih načinov igre vam omogočajo, da opravljajo veliko preprostih nalog. Obstaja knockout dirka, zbiranje obroči, strelišče in še veliko več.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more