Zaznamki

Song of solaris

Alternativna imena: Song of solaris

Song of Solaris: v Laputskem kraljestvu ni vse mirno

Brezprenosna igra Song of Solaris vas popelje na celino Laputa, ki je znana anime oboževalcem. Tu kraljuje moč magije, ki jo podpira tehnologija. Zgodovina tega ozemlja je bila vedno znana in mirna, ko so jo prevladovali demoni. Vendar se niso pojavili v Laputi petsto let zahvaljujoč Redu. V tem času so se prebivalci navadili na mirno življenje, na zelenih poljih pa se mirno pasejo samorogi. Vendar pa so se sile zla ponovno prijavile, prebivalci pa so vse bolj začeli opazovati pošasti na svojih poljih. Čas je, da pokličemo pogumne junake, ki se ne bojijo predvajati Pesem Solarisa, ki uničujejo lopove.

Sporočila, razredi in domače živali

Ko je registracija skladbe Solaris zaključena, začnite raziskovati nastavitev. Prebivalstvo pravljične dežele izgleda kot lepša otroška lutka z velikimi očmi, ki izteka repove, kratka krila in hlačke, otroške kape. Hkrati lahko na obrazu moškega značaja raste debela brada, in deklica bo zamahnila z damastim mečem. In ta vojska je pripravljena nasprotovati grozovitim demonom in mogočnim pošasti.

Vsi znaki so razdeljeni v šest skupin:

  Čarovniki niso najboljši borci na rokah, vendar niso bolj strašni, ko gre za psihološki napad. Z uporabo totemov in urokov prevzamejo nadzor nad sovražnimi enotami in nadzorujejo razmere na terenu.
 • Bojevniki so mojstrsko udarili s svojim mečem in se soočili s sovražnikom. Za njimi je ostalo malo dela.
 • Strelci se držijo proč od frontne črte, vendar iz dolgih položajev učinkovito kaznujejo sovražnikovo vojsko, pri tem pa sprožijo puščice.
 • Lovci izsledijo nasprotnika, se premikajo po polju in vstopijo v zadnji del sovražne enote. Imajo visoko hitrost in velik koeficient uničenja.
 • Magi so še vedno ljubitelji pokola. Če se vrnemo k starim urokom, jih spretno uporabijo za množično uničenje sovražnika. Toda fizično tako šibka, da ne bodo zdržali rahlega udarca.
 • Šamani so premagali tamburine in zahtevali pomoč duhov, ko naj bi se ranili tovariši. Lahko jih imenujemo pacifisti, ki se ne ubijejo in molijo za odrešitev tistih, ki so okoli njih. Z njihovo pomočjo so zavezniški bojevniki ohranili zdravje in pridobili začasno neranljivost.

V svetu domišljije je običajno pridobivati ​​različne hišne pomočnike in ta izdelek ni nobena izjema. Tu lahko gojite svoje ali ukrotite divjega hišnega ljubljenčka, vendar pa bodo poleg igralcev spremljali tudi igralci, zmaji, vilini, roboti in rastline.

Na začetku so hišni ljubljenčki v dveh državah: dojenčki ali divji. Dojenčke je treba ves čas izboljševati, pridobivati ​​izkušnje v bitkah in pridobivati ​​predmete. Asistent lahko dobite na različne načine:

 • Poraz pošasti v bitki, nato pa ga ukrotite
 • Preiskovanje ječe v iskanju jajca hišnega ljubljenčka
 • Izberite jajce za nekaj dosežkov ali sodelujte v prireditvah iger
 • Peljite prepovedano starodavno pot in vzemite zmajevo jajce iz zadihanega telesa boss

Kaj lahko pričakujete od boja

Odlični igralci v iPlayeru Song of Solaris se pojavijo kot korak za korakom, ko se po vsakem posnetku sledi odziv nasprotnika. Lahko uporabite "avtoboem", vendar le v primeru, ko sovražnik samo ne more povzročiti resne poškodbe. V drugih primerih funkcija zagotavlja vašo izgubo za 90%.

Najbolj težko se boriti s šefi, in da bi jih premagali, morate imeti čas, da akumulirate dovolj spretnosti, da ne samo odbijete, temveč sovražnika z močjo. Toda zmago bodo podelili razvijalci in dobili boste dostojno nagrado.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more