Zaznamki

Soldier spredaj 2

Alternativna imena: Soldier spredaj 2

Soldier spredaj Game 2 je brezplačna spletna računalniška igra v stilu strelec. Ta igra - nadaljevanje prvega dela najbolj priljubljenih iger na svetu.

Angleški poteka v igri Soldier spredaj 2 registracijo. Registrirati v Soldier spredaj 2 morate izvesti naslednja priporočila:

1) Prijava na igro Soldier fronte 2, z uporabo njegovega iskalnik iskalnik.

2) Po tem boste morali klikniti na gumb « Sing do ". Po tem bi morali nastopiti pred prijavnici za vojak igra fronte 2. Na tej obliki, lahko daš tudi prednostni vpis preko Facebook (socialna omrežja na internetu). Spodaj je opis standarda registracije v igri.

3) Potem prva linija morate vnesti vaš e-poštni (e-poštni naslov).

3) Nato vnesite svoj datum rojstva.

4) Nato napišite kodo, ki je predstavljena v naslednji vrstici.

5) In na koncu kliknite na gumb polje " Sing do in igrajo ! . " Klik na ta gumb se strinjate z vsemi pravili vojak igra fronte 2.

Igrajte igro na spletu Soldier Front 2 odrasli lahko ljudje, ki so registrirani na spletni strani igre. Vam mora biti pozoren tudi na sistemske zahteve za igro na:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - OS ( deluje sistem ).

Intel Pentium 4 mar. 0Ghz - CPU ( Procesor ).

2 GB - RAM ( RAM ).

NVDIA Geforce 6600 - GPU ( video ).

Direct X 9. 0 - Sound (zvok).

Soldier spredaj Game 2 lahko predvajate naslednje razrede:

1) Delta Force je bila ustanovljena po številnih terorističnih incidentov leta 1970 V ZDA. Ta skupina je bila ustanovljena na podlagi SAS .

2) Posebne enote - je bil oblikovana leta 1949. Ta skupina je ruski. Ona je bila ustanovljena pod vodstvom vojske Sovjetske zveze med drugo svetovno vojno.

3) SAS - je bila ustanovljena julija 1941 David Stirling v Veliki Britaniji. Sprva skupina je bila ustanovljena, da bi prodrli nemške sile iz severne Afrike in napad od zadaj med drugo svetovno vojno.

4) GIGN - Ta skupina je bila ustanovljena leta Francija posebna delovna skupina 1973 [_8_ ].

5) GAFE - je bila prvotno ustanovljena leta 1986, da se zagotovi varnost na svetovnem prvenstvu v Mehiki. Zdaj sestavni del mehiške vojske.

6) UDT - Južna Koreja U Ukaz je bila ustanovljena [_85_ leta 1955] . Podpirajo močan odnos z US Navy SEALs .

Game 2 Online Soldier Front coveted online igra za tiste, ki želijo, da se počutijo vojaško bitko. Znašli se boste počutili kot vojak v enem od najbolj znanih skupin na svetu.

SF 2 igra - to je računalniška igra za resnične, pogumnih igralci, ki nestrashno srečujejo z različnimi težavami.

Vpis računalniške igre Soldier spredaj 2 Live in uživajo svoje dosežke in napredek v igri. Potopite se v neverjetno svetu Soldier spredaj 2 Online biti neporažen ta vojak!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more