Zaznamki

Sniper: Ghost Warrior 2

Alternativna imena: Sniper: Ghost Warrior 2

Game Sniper: Ghost Warrior 2 - nadaljevanje video igre Sniper: Ghost Warrior, ista družba ustvarila v Varšavi Mesto Interactive v vojaškem strelec žanra od 1. osebe. Zapustil igro Sniper: Ghost Warrior 2 pc tri leta po svojega predhodnika v začetku leta 2013. Lokalizacija na ozemlju Ruske federacije prevzela družba "New Disc".

So poljski razvijalci našli majhno nišo, ki ga v igri zasedajo. Igralci, ki so resnično navdušeni nad ognjem ostrostrelca, se spomnite moč dveh ali treh igrah, ki zagotavljajo prave balistiko. Da je nekdo všeč, lahko prenesete Sniper: Ghost Warrior 2 in postal ostrostrelec elitne ekipo ustvaril za posebne operacije, da se uniči The Bad strici ne glede na to, kje v svetu, ki ga želijo opravljati svoje poslovne zadeve slabo.

Za razliko od svojega predhodnika, trenutno igra Sniper Ghost Warrior 2 določa, da misije niso izumili neko tropsko državo, vendar pa precej specifična v Sarajevu, na Filipinih in v Tibetu. Glede na geografsko lokacijo akcije bo potekala ne le v hribovitem terenu ali v mestih, ampak tudi v džungli.

Vse te lokacije je neverjeten pogled na vrhuncu grafu. To ni naključje. Potem ko je prvi del poljskih ostrostrelec streljanje prodal 3. 000. 000 izvodov, bi lahko privoščiti, da kupujejo za Sniper: Ghost Warrior 2 je bolj napreden CryEngine 3 motor. In to je dejstvo, samodejno izboljšalo AI, lahko izračuna obnašanje sovražnikov precej zapletene formule.

Če začnete v Sniper: Ghost Warrior 2 play, lahko se seznanili z naslednjimi znaki:

• K. "Sandman" Anderson - protagonist, ima čin stotnika, posebnost ostrostrelec izvidnik, je ekipa elitnih marincev "Force Recon". Brezhibno lastnik lov in streljanje spretnosti učil to od zgodnjega otroštva.

• K. Meddkos - Gunner v Sarajevu, izdajalca. Umre na koncu igre.

• Diaz - CIA. Gunner.

• Gomez in Wheeler - znaki drugega načrta.

Da se odloči, ali bo igral v tem ostrostrelec streljanje simulatorju, lahko poiščete na internetu o igri Sniper: Ghost Warrior 2 video. Po ogledu številne video posnetke s pregledi in prikolice igri, lahko vidiš, da drugi del poljskih ostrostrelec streljanje delal veliko bolje kot prej. Poleg tega, razen tega, da je tu izvajala povsem realistično balistiko streljanje v Sniper: Ghost Warrior 2 se lahko uporablja 6 ostrostrelec puške, naprave za nočno opazovanje, na blizu orožja, različne eksplozive, očala in tako toplotne imagers itd Mnogi igralci, ki so ljubitelji simulatorjev ostrostrelske bo pritožba na tako resnem pristopu do streljanja, ko je treba upoštevati ne samo težo, ampak tudi hitrost in smer vetra, lokacija, igralec dihal hitrost, razdalja do cilja. Te in druge podrobnosti v igri lahko najdete, če greste na videoigre uradni spletni strani http://www. ag. ru/games/sniper-ghost-warrior-2, obisk katerega koli igralec, ki Razbacivati ​​vse dvome in se odloči Sniper Ghost Warrior 2 prenesti in namestiti igro na vašem računalniku, da bi porabili veliko časa za prehod predlaganih razvijalcev misijah.

Bodite previdni, pazite, natančen pri izvajanju nalog, nevidne sovražnike in hkrati določiti.

Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more